Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

"Ce-avem noi aici?!", primul album CRBL

Începând cu vineri, 31 ianuarie, primul album CRBL, "Ce avem noi aici?!" este disponibil la toate punctele de distribuție a presei din România.

Publicat

pe

CRBL prezintă albumul de debut - "Ce avem noi aici?!"
CRBL prezintă albumul de debut - "Ce avem noi aici?!"

De la celebrul hit "Românu n-are noroc" și până la "România nu-i jucăria ta", primul album înregistrat de CRBL cuprinde 14 melodii. Acestea reprezintă fragmente din viața sa artistică și personală și abordează fiecare temă cu sinceritate. Materialul este denumit după cunoscutul vers din hitul "Petre". 

E plin de albume! Iată că, după cațiva ani în care am lansat primele mele single-uri, a sosit momentul să le punem pe toate într-un singur loc, să nu se piardă niciodată. Sunt părți din mine și din viața mea, dar în care se poate regăsi oricine. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, a declarat CRBL.

Într-o continuă reinventare, CRBL reușește de fiecare dată să transforme un single într-un hit cu milioane de vizualizări pe YouTube și numeroase difuzări la radio și TV. Pentru materialul "Ce-avem noi aici?!", CRBL a lucrat alături de unii dintre cei mai îndrăgiți și talentați artiști, compozitori și producători din industria muzicală românească, precum Smiley, Marius Moga, Șerban Cazan și Adda.

Tracklist "Ce-avem noi aici?!" - CRBL:

  1. Intro
  2. Kboom
  3. Românu' n-are noroc
  4. Crezi că mă știi?
  5. Hey mama
  6. Petre
  7. Toată țara
  8. Ca la bombardamente
  9. Teme-te! (T. M. T.)
  10. Mega Petre - Petre RMX
  11. Toată țara RMX
  12. Scrisoare către Moșu'
  13. România nu-i jucăria ta
  14. Outro
Comentează

Trending