Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

"Ce-avem noi aici?!", primul album CRBL

Începând cu vineri, 31 ianuarie, primul album CRBL, "Ce avem noi aici?!" este disponibil la toate punctele de distribuție a presei din România.
CRBL prezintă albumul de debut -

CRBL prezintă albumul de debut - "Ce avem noi aici?!"

De la celebrul hit "Românu n-are noroc" și până la "România nu-i jucăria ta", primul album înregistrat de CRBL cuprinde 14 melodii. Acestea reprezintă fragmente din viața sa artistică și personală și abordează fiecare temă cu sinceritate. Materialul este denumit după cunoscutul vers din hitul "Petre". 

E plin de albume! Iată că, după cațiva ani în care am lansat primele mele single-uri, a sosit momentul să le punem pe toate într-un singur loc, să nu se piardă niciodată. Sunt părți din mine și din viața mea, dar în care se poate regăsi oricine. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, a declarat CRBL.

Într-o continuă reinventare, CRBL reușește de fiecare dată să transforme un single într-un hit cu milioane de vizualizări pe YouTube și numeroase difuzări la radio și TV. Pentru materialul "Ce-avem noi aici?!", CRBL a lucrat alături de unii dintre cei mai îndrăgiți și talentați artiști, compozitori și producători din industria muzicală românească, precum Smiley, Marius Moga, Șerban Cazan și Adda.

Tracklist "Ce-avem noi aici?!" - CRBL:

 1. Intro
 2. Kboom
 3. Românu' n-are noroc
 4. Crezi că mă știi?
 5. Hey mama
 6. Petre
 7. Toată țara
 8. Ca la bombardamente
 9. Teme-te! (T. M. T.)
 10. Mega Petre - Petre RMX
 11. Toată țara RMX
 12. Scrisoare către Moșu'
 13. România nu-i jucăria ta
 14. Outro

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Daft Punk fără căști

După ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, cei de la Daft Punk au fost surprinși de paparazzi americani fără celebrele...

Închide