Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bruce Springsteen oferă spre ascultare noul album, "High Hopes" - AUDIO

Pe 14 ianuarie Bruce Springsteen va lansa cel de-al 18-lea album intitulat "High Hopes". Discul este un amestec de cântece noi, coveruri și versiuni recente ale unor piese mai vechi si poate fi ascultat mai jos.

Publicat

pe

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va lansa pe 14 ianuarie 2014 un nou material discografic, intitulat "High Hopes", care poate fi ascultat pe infoMusic. Discul a fost înregistrat în timpul turneului australian de anul trecut alături de trupa the E Street Band și chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello. "The Boss", cum este alintat celebrul cântăreț, a precizat că piesele de pe "High Hopes" sunt un amestec de cântece noi, coveruri și versiuni recente ale unor piese mai vechi.

Precedentul album semnat Bruce Springsteen poartă numele "Wrecking Ball" și a ieșit pe piață în luna martie 2012. Discul îi are ca invitați pe chitaristul Tom Morello și pe fostul baterist Pearl Jam, Matt Chamberlain. Materialul a debutat pe locul 1 în 16 țări inclusiv Statele Unite și Marea Britanie și este cel de-al 10-lea album al artistului care a intrat direct pe prima poziție a cunoscutului top.

În vârstă de 63 de ani, "The Boss", a vândut de-a lungul celor 4 decenii de carieră muzicală peste 120 de milioane de albume, în palmares fiind incluse și 20 de premii Grammy, 2 Globuri de Aur și un premiu Oscar la categoria Best Original Song pentru piesa "Streets of Philadelphia". În topul "Cei mai buni artiști ai tuturor timpurilor" realizat de Rolling Stone Magazine în 2004 s-a plasat pe poziția 23.

Pe 8 februarie 2013, cu ocazia premiilor Grammy 2013, Bruce Springsteen a primit premiul "Person of The Year". În cadrul licitației din seara evenimentului, artistul a oferit o chitară care s-a vândut cu 250.000 de dolari, banii ajungând la oragnizația Musicare care oferă sprijin financiar, medical și personal muzicienilor aflați în impas din diverse cauze.

Bruce Springsteen - "High Hopes"

Tracklist "High Hopes":

  1. High Hopes
  2. Harry’s Place
  3. American Skin (41 Shots)
  4. Just Like Fire Would
  5. Down In The Hole
  6. Heaven’s Wall
  7. Frankie Fell In Love
  8. This Is Your Sword
  9. Hunter Of Invisible Game
  10. The Ghost of Tom Joad (Duet with Tom Morello)
  11. The Wall
  12. Dream Baby Dream
Comentează

Trending