Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Brian May (Queen) a scăpat de cancer

După numeroase analize, doctorii i-au confirmat lui Brian May că nu suferă de cancer. Din cauza durerilor de spate, chitaristul trupei Queen a trecut printr-o serie de teste medicale, în urma cărora i-au fost descoperite mai multe anomalii la nivelul oaselor.
Brian May

Brian May

Brian May a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă fiind suspectat că ar fi bolnav de cancer. Din fericire, medicii l-au anunțat că în urma biopsiei la prostată nu au fost găsite celule canceroase. Artistul le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul arătat, fiind impresionat de mesajele primite.

Am primit un telefon de la specialistul meu care mi-a zis: Am vești bune: au venit rezultatele biopsiei la prostată care spun că nu au fost găsite celule canceroase.

Deci, în ceea ce privește organul vital sunt - mulțumită lui Dumnezeu - în regulă. E mare ușurare. Am sărbătorit în studio cu o cană de ceai, a povestit Brian May.

În același timp, May a dezvăluit că lucrează cu Roger Taylor la o serie de înregistrări mai vechi cu Freddie Mercury.

Simt în oase magia Queen. E enervant că trebuie să fiu secretos, dar nu pot să spun mai multe, pentru moment. Ce pot să spun e că piesa pe care am redescoperit-o este cu noi toți - Freddie, John, Roger și eu. Este o melodie pe care nu am terminat-o niciodată și de care am uitat. M-am emoționat când am ascultat-o și cred că merită să fie auzită și de public. Cu siguranță acest an va fi unul interesant, a mai declarat Brian May.

Citește mai multe despre Brian MayQueen
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu QUEEN

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sepultura este primul headliner confirmat pentru Metalhead Meeting

Ediția a doua a Metalhead Meeting va avea loc sâmbată, 7 iunie 2014 la Arenele Romane din București. Primul headliner...

Închide