Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Brian Joubert și Tomáš Verner vin la București la Gala Kings On Ice

Brian Joubert si Tomáš Verner sunt cele mai noi confirmări din distribuția Kings On Ice Olympic Gala, ce va avea loc pe 5 aprilie la Sala Polivalentă din București. Cei doi patinatori se află săptămâna aceasta la Budapesta, unde concurează pentru marele titlu în cadrul Campionatului European de Patinaj Artistic.

Brian Joubert, confirmat la Kings On Ice

Cu un palmares de invidiat și o carieră ce cuprinde numeroase premii și distincții la diferite competiții internaționale, Brian Joubert s-a remarcat în anul 2007, când s-a clasat pe primul loc în competiția masculină din cadrul Campionatului Mondial de patinaj artistic de la Tokyo, devenind în scurt timp unul dintre cei mai renumiți și apreciați patinatori la nivel internațional. Joubert a câștigat atunci aprecierea publicului și în special a susținătorilor francezi, aducând țării natale, după aproape 42 de ani, prima medalie de aur într-o competiție mondială. După opt victorii la Campionatul Național din Franța și trei titluri la Campionatele Europene, presa internațională l-a declarat în repetate rânduri „regele francez” al patinajului artistic și unul dintre cei mai carismatici reprezentanți ai acestui sport.

Născut în 1986, Tomáš Verner este unul dintre cei mai de succes patinatori ai Republicii Cehe. Medaliat cu aur în cadrul Campionatului European din 2008 și campion național al Cehiei de nu mai puțin de zece ori, Verner a obținut victorii importante la competițiile sportive internaționale printre care se numără medaliile de argint și bronz de la Campionatul European, șase medalii Grand Prix, incluzând locul întâi la Cupa Rusiei, premiu obținut în anul 2010.

Alături de Brian Joubert și Tomáš Verner, în cadrul Galei Olimpice de la București, se vor mai afla și „regele ghetii”, Evgeni Plushenko, dar și mult-îndrăgitul patinator Stéphane Lambiel, mai multe detalii despre întreaga distribuție urmând a fi anunțate în perioada următoare.

Organizat de Amphitrion, Kings On Ice Olympic Gala va avea loc pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti, biletele fiind disponibile în rețeaua magazinelor Diverta și online, la prețuri cuprinse între 120 și 400 lei.

Brian Joubert. European Figure Skating Championships 2014

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey a pierdut șansa de a câștiga la Premiile Oscar 2014

Odată cu nominalizările la Premiile Oscar 2014, au început și discuțiile pe tema celor care au reușit sau nu au...

Închide