Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Boy George a lansat un nou videoclip, "My God"

Boy George a dezvăluit videoclipul noului single "My God". Piesa promovată vorbește despre credință și puterea de a continua atunci când te simți lipsit de speranță. Videoclipul a fost filmat într-o zonă cu aspect gotic a parcului Hampstead Heath din Londra, fiind montat și finisat chiar acasă la Boy George.

Boy George - "My God" (videoclip nou)

Boy George a dezvăluit recent videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul "This Is What I Do", cel de-al 9-lea disc din cariera artistul britanic în vârstă de 52 de ani. Piesa "My God" este compusă de Boy George în colaborare cu Youth și vorbește despre puterea de a crede.

""My God" este o piesă ce serbează credința, spunând povestea unui om care și-a pierdut puterea de a mai crede, dar în final a regăsit-o. Ar putea fi vorba despre mine - însă ar putea fi vorba și despre tine!", a declarat Boy George.

Albumul "This Is What I Do", lansat pe 28 octombrie 2013, vine după o pauză de trei. Materialul conține 12 melodii și este distribuit prin intermediul casei de discuri "Very Me" Record Label (proprietatea artistului) sub distribuție Kobalt Label Services.

"This Is What I Do" îi are ca invitați pe DJ Yoda, Kitty Durham (Kitty Daisy & Lewis), Ally McErlaine (Texas/Red Sky July), MC Spee (Dreadzone) și Nizar Al Issa și este compus de Boy George în colaborare cu John Themis, Kevan Frost și Richie Stevens (Soul II Soul, Tina Turner, Simply Red, Culture Club). Albumul este produs de Richie Stevens in studioul Cowshed Studios din Londra si mixat de Dave Bascombe, cunoscut pentru colaborările cu Depeche Mode, Tears For Fears, Pendulum sau Doves.

În prezent Boy George (52 de ani) activează ca DJ, artist solo și realizator de show-uri muzicale pe Broadway. Pe numele real George O’Dowl, artistul s-a lansat în Londra la începutul anilor '80, adoptând curentul "New Romantic". Stilul vestimentar deosebit și aparițiile șocante l-au plasat deseori pe prima pagină a revistelor de scandal.

Boy George - "My God"

Citește mai multe despre Boy George
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
2 categorii de bilete pentru concertul Deep Purple s-au epuizat

Deep Purple va concerta pe 20 februarie 2014 la Sala Polivalentă din București. Organizatorul evenimentului, Emagic, a anunțat că primele...

Închide