Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Bono crede că U2 nu a demonstrat încă ce poate

Cu un album nou în pregătire și povara propriului succes pe umeri, Bono face declarații curajoase. Solistul U2 a mărturisit într-un interviu acordat recent că în opinia sa trupa nu a ajuns încă la vârful său creativ, pentru a-și susține afirmația oferind un argument interesant.
Bono

Bono

Bono este optimist în privința viitorului trupei U2. Într-un interviu acordat Irish Mirror, solistul a prezentat o opinie îndrăzneață, afirmând că anumite statistici arată că formațiile rock nu se "tocesc" în timp. Din contră, pot deveni mai bune.

"Aruncând o privire către trupele rock 'n' roll, observ că nu există niciuna - nicio formație - care să fi arătat ce are mai bun și să fie totodată activă pe piață vreme de 30 de ani. Așa încât vom vedea ce va fi, dar scenariul conform căruia să-ți fi epuizat creativitatea dacă ești bătrân pe piață nu se verifică nici în domeniul cinematografiei, nici în cel literar. Deci de ce ar fi valabil pentru o trupă de rock? Mi-ar plăcea să cred că micul nostru grup post-punk din nordul Dublinului încă mai are forța de a se autodepăși, chiar dacă șansele sunt împotriva noastră", a declarat solistul U2.

U2 a lansat în noiembrie 2013 primul single după o pauză de 3 ani. "Ordinary Love", soundtrack al filmului biografic despre Nelson Mandela, este nominalizat la Globurile de Aur la categoria Best Song.

Apariția unui nou album U2 se apropie cu pași repezi. Acesta va fi primul disc de la "No Line On The Horizon" din 2009, iar membrii formației își doresc ca toate cele 12 melodii să fie perfecte. Potrivit basistului, Adam Clayton, sound-ul discului va aduce aminte de cum suna trupa la început de carieră, dar și de maturitatea acumulată în cei 30 de ani de activitate muzicală. În același timp, zvonurile spun că Danger Mouse se ocupă de mixajul albumului și că tracklistul va include o colaborare cu solistul de la ColdplayChris Martin.

U2 a luat naștere în 1975 în Dublin, Irlanda, și are în palmares 22 de premii Grammy și peste 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În 2005, U2 a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame iar revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 22 în topul "100 Greatest Artists of All Time".

U2 - "Ordinary Love" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre BonoU2
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Musicalul cu piesele lui Tupac va avea premieră pe Broadway în această vară

Intitulat "Holler If Ya Hear Me", musicalul va fi pus în scenă pentru prima dată pe 19 iunie la Teatrul...

Închide