Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Black Sabbath apare pe soundtrack-ul noului film "300" - TRAILER

Muzica trupei Black Sabbath apare pe soundtrack-ul noului film "300: Rise Of An Empire" și pe cel de-al treilea trailer al peliculei, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
300: Rise Of An Empire

300: Rise Of An Empire

Celebra melodie a formației Black Sabbath, "War Pigs" a fost inclusă în promovarea noului film "300: Rise Of An Empire", ce va avea premiera în luna martie. Pelicula reprezintă continuarea filmului "300" din 2007 și este regizată de același Noam Murro.

Scenariul a plecat de la "Bătălia de la Salamina", o luptă navală care s-a dat între o alianță a unor polisuri (orașe-state) din Grecia Antică și Imperiul Persan al lui Xerxes I, în septembrie 480 î.Hr. Aceasta a avut loc în strâmtoarea dintre continent și insula Salamina, o insulă din Golful Saronic, în apropierea Atenei. Bătălia a marcat punctul culminant al celei de-a doua invazii persane a Greciei. În rolurile principale joacă Rodrigo Santoro (Xerxes), Sullivan Stapleton (Themistokles), Jack O'Connell (Calisto), Lena Headey (Regina Gorgo), David Wenham (Dilios) și Eva Green (Artemisia).

Melodia "War Pigs" deschide cel de-al doilea album din cariera trupei Black Sabbath, "Paranoid" din 1970. Inițial, materialul trebuia să se numească "War Pigs", însă casa de discuri a decis să schimbe titlul discului întrucât Războiul din Vietman se afla în plină desfășurare. Black Sabbath, care s-a reunit cu Ozzy Osbourne la voce și a lansat anul trecut albumul "13", se pregătește pentru o serie de concerte în America de Nord, începând cu data de 31 martie.

TRAILER: 300: Rise Of An Empire

Citește mai multe despre Black Sabbath
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele plănuiește un turneu

Adele ar putea pleca în turneu anul viitor. Artista britanică lucrează de ceva timp la noul său album, ce se...

Închide