Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Biffy Clyro lansează o compilație cu piese noi, "Similarities"

Biffy Clyro va lansa în acest an o compilație B-Side, intitulată "Similarities", cu 18 piese compuse în sesiunile de înregistrări pentru albumul "Opposites", lansat în 2013, dar care nu au mai fost incluse pe varianta finală a acestuia.

Publicat

pe

Biffy Clyro

Liderul trupei Biffy Clyro, Simon Neil, a declarat recent că trupa va lansa în acest an o compilație B-Side. Discul poartă numele "Similarities" și conține piese compuse în sesiunile de înregistrări pentru albumul "Opposites", lansat în 2013, dar care nu au mai fost incluse pe varianta finală a acestuia.

Artistul a mai precizat că acest lucru a fost plănuit și că "Similarities" va conține 18 melodii. Trupa nu este la prima apariție de acest gen, în 2010 lansând "Lonely Revolutions", un B-Side tot cu 18 piese compuse pentru albumul "Only Revolutions", apărut în 2009.

Despre un nou album Biffy Clyro, Simon Neil a precizat că trupa nu va înregistra nimic până anul viitor:

"În acest moment avem aproximativ 4 melodii compuse pe pian și alte 6 sau 7 riff-uri de chitară foarte bune. Geneza următorului album este acolo, sunt sigur de asta. Încă nu știu precis dacă aceste noi piese vor fi înregistrate pană la următorul nostru album, adică undeva prin 2015".

"Opposites", care este cel de-al şaselea album al scoțienilor, a fost lansat în luna ianuarie 2013 prin intermediul casei de discuri 14th Floor Records. Materialul conține 20 de piese și este disponibil în format CD/DVD, digital download și boxset. DVD-ul conține un film documentar despre cum a fost înregistrat albumul în studioul din Los Angeles.

Biffy Clyro - Black Chandelier

Biffy Clyro este o trupă scoţiană de rock înfiinţată în 1995 de către Simon Neil (chitară, voce), James Johnston (bass) şi Ben Johnston (tobe). Cu cel de-al patrulea album de studio, Puzzle, lansat în 2007 cei trei au cunoscut succesul la scară mondială. Ultimul album lansat, Only Revolutions (2009) a fost recompensat cu discul de platină în Marea Britanie şi nominalizat la Mercury Music Prize. Only Revolutions include single-urile extrem de apreciate Mountains, God & Satan, That Golden Rule şi When We Collide.

Comentează

Trending