Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Beyonce prezintă "Drunk In Love" (Acoustic Version) - AUDIO

Beyonce a dezvăluit versiunea acustică a hitului "Drunk In Love". Pentru noua variantă a piesei, artista a renunțat la colaborarea cu Jay-Z, piesa fiind interpretată de Bey în întregime.
Beyonce -

Beyonce - "Dunk In Love" (Accoustic Version)

"Drunk In Love", hitul extras de albumul "Beyonce", are acum și o versiune acustică, cu un ritm ceva mai lent. Artista R&B a promovat recent piesa la Gala Premiilor Grammy, show-ul fiind unul incendiar. Pentru prestația din cadrul prestigiosului eveniment, Beyonce a ales versiunea-duet a melodiei, urcând pe scenă alături de soțul său, Jay-Z. Chiar dacă Bey nu a câștigat de această dată niciun Grammy, interpretarea live a piesei  "Drunk In Love" a făcut senzație.

În plus, albumul vizual "Beyonce" lansat la sfârșitul anului trecut a reușit să înregistreze vânzări record pe iTunes. Discul deține încă titlul de "cel mai bine vândut material în prima săptămână de la lansare, din istoria platformei iTunes". Artista a vândut peste 800.000 de copii în doar 3 zile fără a anunța măcar lansarea noului material. Fiecare piesă a albumului a venit însoțită de un preview al unui videoclip, acesta fiind un nou concept vizual promovat de Beyonce.

"Eu văd muzica. Este mai mult decât ceea ce aud. Când sunt conectată la ceva, imediat văd și povestea vizuală sau o serie de imagini care sunt legate de un sentiment sau o trăire, de o amintire din copilărie, gânduri despre viață, despre visele mele sau despre fanteziile mele. Toate sunt strâns legate de muzică. Cred că ăsta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac un album vizual. Am vrut ca oamenii să audă piesele și să vadă în același timp povestea din mintea mea. Viziunea pe care o am eu este ceea ce vreau ca oamenii să experimenteze", a explicat Beyonce la momentul lansării albumului.

Recent, Jay-Z și Beyonce au fost declarate de Billboard cele puternice personalități din industria muzicală. Pentru mai multe detalii puteți citi un articol anterior.

Beyoncé - "Drunk In Love" (Acoustic Version)

Citește mai multe despre Beyonce
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Daft Punk și Stevie Wonder, pe culmile vânzărilor digitale după Grammy

Daft Punk a fost senzația Galei Premiilor Grammy 2014. Cu 5 trofee câștigate într-o singură seară și un show live...

Închide