Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avicii a lansat "Addicted To You" - LYRIC VIDEO

Avicii a lansat un lyric video pentru noul single "Addicted To You". Acesta promovează "True", albumul de debut al DJ-ului suedez, apărut în toamna anului trecut.

Publicat

pe

Avicii - "Addicted To You" Lyric Video
Avicii - "Addicted To You" Lyric Video

Lansat în noiembrie anul trecut ca cel de-al 4-lea single oficial, "Addicted To You" se bucură acum de un lyric video interesant. Melodia a fost compusă de Tim Bergling, Ash Pournouri, Mac Davis și Josh Krajcik, iar vocea feminină îi aparține artistei americane de folk rock Audra Mae. Clipul vine la aproximativ o lună de la apariția videoclipului "Hey Brother", în care este adus un omagiu soldaților din armata Statelor Unite ale Americii.

La numai 24 de ani, Avicii este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din ultimii ani. Cu un profit de 12 milioane de lire sterline înregistrat în 2012, acesta a ocupat locul 6 în topul celor mai bine plătiți DJ din lume în 2012, publicat de revista Forbes. În prezent, Avicii promovează albumul de debut, pe care l-a lansat în luna septembrie 2013. Intitulat "True", materialul include colaborări cu artiști din diferite zone muzicale, precum cântărețul de country Mac DavisMike Einzinger de la Incubus, cântărețul de soul Aloe Blacc și Dan Reynolds de la Imagine Dragons.

Recent, fanii Avicii din România au avut parte de o veste neplăcută, concertul anunțat pentru luna mai la București a fost infirmat de DJ-ul suedez. Acesta a postat un mesaj pe facebook în care a precizat că România nu este inclusă în turneul său. Mai multe detalii în articolul - Concertul AVICII în România, INFIRMAT de DJ.

LYRIC VIDEO: Avicii - "Addicted To You"

Trending