Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Autograful lui Paul McCartney costă mai mult decât un bilet la concertul său

Autografele artiștilor si a oamenilor importanți sunt la mare cautare. Semnătura lui Paul McCartney este una dintre cele mai căutate și mai scumpe din lume.
Paul McCartney

Paul McCartney

Dacă prețurile biletelor la un concert Paul McCartney sunt de aproximativ 300 de dolari, autografele artistului ajung să coste până la 3.000 de dolari. Paul Fraser de la Paul Fraser Collectibles a realizat un top cu cele mai căutate și mai scumpe autografe ale muzicienilor în viață, iar semnătura lui McCartney se poziționează pe locul 2 în clasament, la egalitate cu cea a Prințului William. Din anul 2000 valoarea și cererea pentru autograful fostului membru The Beatles a crescut cu peste 20%.

Prima poziție este ocupată de Fidel Castro, colecționarii de autografe plătind până la 5.732 de dolari pentru semnătura sa. În clasament se mai află și Bob Dylan. Prețul de 3.200 de dolari pentru autograful său este dat și de faptul că este foarte greu de găsit. Ringo Starr este pe locul 9, semnătura acestuia fiind disponibilă pe piața de licitație la aproximativ 1.750 de dolari. Poziția numărul 10 este ocupată de Madonna. Valoarea unui autograf dat de regina pop se ridică la suma 1.630 de dolari. Cererea pentru semnătura ei a început să crească tot din 2000, cu 7,8 procente pe an.

În clasament mai apar Tiger Woods, Queen Elizabeth II, Mihammad Ali și J.K. Rowling. Însă, aceste sume nici nu se compara cu cele la care ajung autografele artiștilor care s-au stins din viață. În plus, un obiect ce are semnăturile celor 4 membri The Beatles ajunge să valoreze peste 44.500 de dolari.

Poze cu autografele The Beatles:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Paul McCartneyThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă piesă Johnny Cash dezvăluită - "She Used to Love Me a Lot" - AUDIO

Pe data de 25 martie 2014 va fi lansat albumul "Out Among the Stars" care include 12 piese Johnny Cash,...

Închide