Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Arsenie reprezintă România la cel mai important festival din America de Sud

Vina del Mar este cel mai important festival muzical din America de Sud, ce aduce pe aceeași scenă artiști din întreaga lume. Ajuns la ediția cu numărul 55, evenimentul se desfășoară în perioada 23-28 februarie, în Chile.
Arsenie

Arsenie

Arsenie este singurul participant din Europa de Est la festivalul Vina del Mar. Acesta reprezintă România cu "Rumadai", single lansat după succesul internațional înregistrat cu O-Zone, trupa care a cucerit publicul din întreaga lume cu hiturile "Dragostea din tei", "De ce plâng chitarele" și "Numai tu".

După o selecțtie riguroasă a artiștilor înscriși la concurs, în etapa finală au rămas doar 6 concurenți, printre care se numără și unul din țara gazdă, Chile. De-a lungul timpului au participat la Vina del Mar muzicieni internaționali precum: Gloria Gaynor, Elton John, Jonas Brothers, Daddy Yankee, Romeo Santos, Gloria Trevi, Wisin & Yandel sau Pablo Alboran. Printre participanții de anul acesta se numără Ricky Martin, Laura Pausini și Rod Stewart.

Vina del Mar este organizat de televiziunea națională din Chile. Concursul se axează pe 2 categorii: pop și folk, iar din juriul de specialitate fac parte reprezentanți ai postului de televiziune și nume importante din muzică. Festivalul Vina del Mar adună în fiecare an un public impresionant și artiști talentați din toate colțurile lumii. La finalul celor 6 zile de concurs, juriul va desemna 2 câștigători la categoriilor: Cea mai bună piesă și Cel mai bun interpret, iar premiile însumează aproximativ 30.000 de euro.

ARSENIUM - "Rumadai"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Air Traffic Controller, veselie în doze indie - VIDEO

Air Traffic Controller are cel mai zburdalnic ritm de la Imagine Dragons încoace. Cei 4 indie-rockeri din Boston știu că...

Închide