Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Arcade Fire apare pe coloana sonoră a filmului "Her" - VIDEO

Piesele trupei Arcade Fire, extrase de pe albumul "Reflektor", sunt incluse pe soundtrack-ul noului film "Her", ce are premiera în România pe 7 februarie. Urmărește trailerul.
Arcade Fire

Arcade Fire

Variantele instrumentale ale pieselor "Porno" și "Supersymmetry" apar pe coloana sonoră a filmului "Her". Ambele melodii se regăsesc pe albumul "Reflektor", lansat octombrie 2013, iar potrivit regizorului Spike Jonze"Supersymmetry" a fost compusă de Arcade Fire special pentru peliculă.

Trupa lucra la album în timp ce se ocupa și de muzica pentru film. Eu și Win am început să vorbim de soundtrack în urmă cu doi ani, iar apoi s-a întâmplat ca albumul si soundtrack-ul să aibă ceva în comun. Inițial, ultima piesă de pe disc, "Supersymmetry", a fost scrisă pentru film, dar ulterior a devenit altceva și a fost inclusă pe album, a explicat regizorul Spike Jonze pentru Hitfix.

Filmul "Her" spune povestea unui bărbat, interpretat de Joaquin Phoenix, care se îndrăgostește de un sistem de operare pe calculator a cărui voce este Scarlett Johansson. Acesta ajunge prins în relația ciudată în urma unei despărțiri dureroase de soția sa. Filmul va ajunge în cinematografiele din România începând cu data de 7 februarie.

Cel de-al patrulea materialul lansat de Arcade Fire este de fapt un dublu disc. "Reflektor" a debutat pe locul 1, atât în topul din Canada, țara natală a formației, cât și în cel din Marea Britanie. Producția albumului a fost realizată de membrii formației împreună cu James Murphy de la LCD Soundsystem și Markus Dravs, care a mai colaborat cu trupa și pe discurile anterioare. Pe coperta materialului apare celebra sculptură cu Orpheus și Eurydice realizată de Auguste Rodin.

TRAILER: "Her" - Arcade Fire

Citește mai multe despre Arcade Fire
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă albumul de soundtrack-uri "The Wolf Of Wall Street" - AUDIO

Deși nu există o rețetă a succesului, "The Wolf Of Wall Street" pare să urmeze un anume tipar: actori buni...

Închide