Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Amy Lee vorbește despre un nou album Evanescence - AUDIO

Amy Lee a dezvăluit într-un interviu acordat recent că are multe piese și idei pentru următorul album Evanescence. Conform solistei, cel de-al patrulea disc s-ar putea materializa în curând, câtă vreme haosul din viața publică va putea fi ținut deoparte.

Publicat

pe

Amy Lee (Evanescence)
Amy Lee (Evanescence) │ FOTO: www.hd2wallpapers.com

După o pauză de 3 ani de la apariția pe piață a albumului "Evanescence", Amy Lee oferă primele detalii privind următorul disc al trupei. Informațiile au fost dezvăluite în cadrul unui interviu acordat postului de radio WMMR și vin pe fondul discuțiilor privind viitorul formației. După veștile privind procesul intentat fostei case de discuri, mulți dintre fani au început să se îngrijoreze de faptul că activitatea trupei ar putea fi amânată și mai mult.

Conform ultimelor apariții din presa internațională, Amy Lee a dat în judecată Wind-up Records. Solista Evanescence cere prin intermediul procesului intentat achitarea sumei de 1.5 milioane de dolari, bani datorați trupei pe baza drepturilor de autor. Fosta casă de discuri este de asemenea acuzată de o proastă promovare a albumului lansat în 2011.

În ciuda acestui "haos mediatic", Amy Lee se gândește deja la următoarele compoziții ale trupei.

"Încă am foarte multe piese și idei pentru proiecte pe care nu le-am dezvăluit încă. Eu încă cred în ele, așa încât este foarte posibil să aveți ocazia de a asculta piese noi"

Evanescence are în discografie 3 albume: "Fallen" (2003), "The Open Door" (2006) și "Evanescence" (2011). Discul de debut s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare în întreaga lume, aducând formației 7 nominalizări la premiile Grammy, două dintre ele frunctificându-se cu trofee.

Trupa a concertat în premieră în România în iulie 2012, în cadrul festivalului Rock The City. Citește impresii de la concert și vezi galeria de fotografii.

Amy Lee vorbește despre un nou album Evanescence

Comentează

Trending