Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alexandrina ne îndeamnă să mergem "Spre sud" - AUDIO

Pe final de ianuarie și început de sezon friguros, Alexandrina ne invită să mergem "Spre sud". Noul single este extras de pe albumul "Flori de Spin" și vine însoțit de un tablou tematic.

Publicat

pe

Alexandrina / Foto: Oltin Dogaru │ FOTO: www.facebook.com

Alexandrina a dezvăluit o nouă filă din albumul "Flori de Spin". Cu aceeași meticulozitate la fiecare aranjament muzical, ni se spune o poveste, pentru un tablou complet partea orchestrală fiind completată de cea vizuală. "Spre sud" pare un cântec desprins din basme, personaje fantastice prinzând aripi de sub condeiul colorat al imaginației. Tabloul ce însoțește noul single este, de asemenea, o creație a Alexandrinei, fiind bine știută pasiunea artistei pentru pictură.

De pe discul "Flori de Spin" am putut asculta recent piesa ce dă titlul albumului, tracklistul incluzând de asemenea melodii ce au fost promovate în concerte înainte de finalizarea noului material. Pentru ca produsul finit să redea 100% ceea ce simte, Alexandrina s-a ocupat de întregul proces creativ: text, compoziție, orchestrație, vizual. În lucru au fost 22 de piese, dintre care au fost selectate cele de mai jos.

Tracklist "Flori de Spin" - Alexandrina

  1. Intro
  2. Flori de Spin
  3. Spre sud
  4. Noaptea
  5. Tu cu soarele
  6. Pijamale reci
  7. Te simt
  8. Avionul de Aur
  9. Turturelele - Muturelele
  10. Turturica
  11. Peter Boy
  12. Orașul umbre
  13. Muguri florali
  14. Tu ești cea mai
  15. Te iubesc

Mai multe informații despre noul disc nu se cunosc momentan. Un videoclip ce ar putea fi lansat în perioada următoare este pentru piesa "Flori de Spin". Alexandrina a publicat pe Facebook cu ceva timp în urmă 6 fotografii ce ar putea indica faptul că s-a filmat pentru un nou video. Pozele sunt incluse în albumul foto denumit "Flori de Spin", de aici putând deduce că s-a lucrat fie la artwork-ul albumului, fie la videoclipul single-ului central al discului.

Alexandrina - "Spre sud" - AUDIO

Trending