Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alexandrina cântă la concertul aniversar Blazzaj din Control

Alexandrina se alătură trupei Blazzaj în concertul aniversar al trupei ce va avea loc în Control. Înarmați până peste dinți cu piese noi și vechi, soldații de funk-jazz strâng rândurile pentru a sărbători 15 ani de carieră.

Publicat

pe

Alexandrina
Alexandrina │ FOTO: www.facebook.com

Alexandrina va da glas pianului într-un concert cu tematică aniversară. Blazzaj împlinește 15 ani de carieră, cu această ocazie invitându-și prietenii pentru a sărbători alături de ei. Acesta va fi prima apariție pe scenă a Alexandrinei de anul acesta, o oportunitate de a interpreta poate în premieră piese noi de pe albumul "Flori de Spin".

Călătoria funk Blazzaj a început în 1998, când un grup de muzicieni provenind din diferite genuri (de la jazz, la muzică clasică și până la hardcore) au inventat un dispozitiv complex, plin de dinamism și culoare, alimentat cu explozii de energie, scris în oglindă și citit Blazzaj. Clădiri și mașini ce dansează, ghetouri de aur, orătănii personificate, sarcasm, umor și visare – se regăsesc toate în poveștile Blazzaj, o trupă în permanentă schimbare, ce aduce cu fiecare apariție prospețime și energie în peisaj.

Echipajul și invitații de la concertul aniversar sunt: Vali Potra - tobe, Uțu Pascu - bass,Sergiu Cătană - percuție, Horea Crișovan - ghitară, Gabi Almași - electronice, ghitară, Petrică Ionuțescu - trompetă, clape Lucian Nagy - saxofon, instrumente de suflat K-lu - platane Octavian, Horvath - voce, Alexandrina - voce, pian, Cristina Pădurariu - voce, Mara - voce.

Concertul va avea loc în Control Club pe 16 ianuarie, cu începere de la ora 21:00. Biletele vor fi disponibile la intrare și costă 35 lei.

De-a lungul celor 15 ani de activitate muzicală, Blazzaj au urcat pe scenă alături de: Al Di Meola, Dandy Warhols, Defunkt, Toy Dolls, Tuba Project, Trigon, Iordache and Friends, Acum, Kumm, Shukar Collective, Parov Stelar și mulți alții.

Blazzaj - La 15 Ani Lumină - Teaser - 16.01.2014

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 16 ianuarie 2014

Blazzaj

Loc
Club Control

Trending