Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Alexandra Stan prezintă noul concept de concert - VIDEO

Alexandra Stan a lansat un material video în care prezintă noul său concept de concert și secvențe din show-ul susținut de Revelion la Sibiu.
Alexandra Stan în concert de Revelion la Sibiu 2014

Alexandra Stan în concert de Revelion la Sibiu 2014

În vara anului trecut Alexandra Stan era internată în spital din cauza agresiunilor fizice realizate de managerul său Marcel Prodan. Incidentul traumatizant i-a dat întreaga viață peste cap, dar artista a reușit să se recupereze și este nerăbdătoare să reînceapă concertele. Aceasta a gândit împreună cu echipa sa un nou concept de show, pe care l-a prezentat pentru prima dată în Noaptea de Revelion, la Sibiu. În materialul video intitulat "Highlights Ep1" sunt prezentate imagini din timpul repetițiilor, dar și din concert. De asemenea, în video, Alexandra Stan mărturisește că este fericită să revină pe scenă și că pregătește multe surprize pentru fani.

În plus, Alexandra Stan a început să lucreze la o serie de piese noi. Aceasta a petrecut o săptămână, în octombrie anul trecut, în tabăra Fonocamp din Azuga, unde a compus alături de artiști români și internaționali. Apoi, s-a dus în Los Angeles pentru o sesiune specială cu producători și compozitori de renume. Artista i-a cucerit pe americani, punând bazele unei colaborări inedite pentru lansarea unor hituri care să cucerească în 2014 topurile internaționale.

Ultima piesă lansată de Alexandra Stan este "Baby, It’s Ok", o colaborare cu trupa Follow Your Instinct, formată din doi artiști americani și unul german: Addis aka Raptile, Lionezz și Viper. Melodia a apărut în vara anului trecut și se bucură de un videoclip filmat în Marabella, Spania.

VIDEO: _HIGHLIGHTS [Alexandra Stan] EP.1

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Câștigătorul Selecției Naționale va fi ales pe 1 martie

Selecția Națională Eurovision 2014 va începe la data de 15 ianuarie. Prima etapă, cea a înscrierilor, se va încheia pe...

Închide