Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Alexandra Stan prezintă noua coregrafie pentru "Mr. Saxobeat" - VIDEO

Alexandra Stan a lansat un material video în care prezintă secvențe din noile coregrafii la care lucrează pentru viitoarele concerte.
Alexandra Stan la sala de repetiții

Alexandra Stan la sala de repetiții

Împreună cu echipa sa, Alexandra Stan pune la punct un nou concept de show, ce implică și momente coregrafice mult mai elaborate, față de cele din trecut. În noul video lansat, "Highlights EP2", o vedem pe artistă la sala de repetiții alături de dansatorii ei, repetând pe hitul "Mr. Saxobeat".

Alexandra Stan a început să lucreze la o serie de piese noi. Aceasta a petrecut o săptămână, în octombrie anul trecut, în tabăra Fonocamp din Azuga, unde a compus alături de artiști români și internaționali. Apoi, s-a dus în Los Angeles pentru o sesiune specială cu producători și compozitori de renume. Artista i-a cucerit pe americani, punând bazele unei colaborări inedite pentru lansarea unor hituri care să cucerească în 2014 topurile internaționale. Ultima piesă lansată de Alexandra Stan este "Baby, It’s Ok", o colaborare cu trupa Follow Your Instinct, formată din doi artiști americani și unul german: Addis aka Raptile, Lionezz și Viper. Melodia a apărut în vara anului trecut și se bucură de un videoclip filmat în Marabella, Spania.

În vara anului trecut Alexandra Stan era internată în spital din cauza agresiunilor fizice realizate de managerul său Marcel Prodan. Incidentul traumatizant i-a dat întreaga viață peste cap, dar artista a reușit să se recupereze și este nerăbdătoare să reînceapă concertele. Aceasta a susținut primul concert de la incident chiar în Noaptea de Revelion, la Sibiu, iar în materialul video "Highlights Ep1" sunt prezentate imagini din timpul spectacolului.

VIDEO: _HIGHLIGHTS [Alexandra Stan] EP.2

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Days Of Confusion a lansat clipul "Bloodstream" - VIDEOCLIP

Trupa Days Of Confusion a lansat videoclipul "Bloodstream". În rolul principal feminin apare Andreea Popescu, fostă dansatoare a Deliei și...

Închide