Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Adele a stabilit un nou record

Adele a stabilit un record în materie de vânzări digitale. Albumul "21", lansat în 2011, a devenit primul disc ce a reușit să depășească pragul de 3 milioane de exemplare achiziționate.
Adele

Adele

Deși au trecut 3 ani de la apariția pe piață a albumului "21", Adele încă mai culege roadele muncii sale. Discul lansat în ianuarie 2011 a stabilit un nou record. Conform datelor furnizate de către un reprezentativ Nielsen SoundScan pentru Rolling Stone, "21" în format digital s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare.

Vestea nu este tocmai o surpriză, având în vedere că albumul s-a vândut foarte bine și anul trecut. În topul celor mai bine vândute albume din 2013, realizat de Billboard, discul s-a clasat pe poziția 21, un loc onorabil după o perioadă atât de îndelungată de la lansare.

Recent, Adele a fost distinsă de către Prințul Charles cu medalia Most Excellent Order of the British Empire (MBE). Artista britanică s-a alăturat, astfel, unei categorii de artiști cu un rang superior, distincții similare fiind acordate tuturor membrilor Beatles, lui Bono, Eric Clapton, Sting, Annie Lennox, The Bee Gees. Printre artiștii care au primit titulatura de "Sir" sau "Dame" se numără Sir Elton John, Sir Mick Jagger, Sir Tom Jones și Dame Shirley Bassey.

Momentan Adele lucrează la cel de-al treilea material discografic, despre care se zvonește că ar apărea în vara acestui an. Potrivit unei surse anonime, citate de publicația The Sun, artista colaborează pentru acest album cu producătorii James Ford și Kid Harpoon, ce au lucrat și cu Florence And the MachineJessie Ware și Arctic Monkeys.  Conform declarațiilor artistei, fanii ar trebui să se aștepte la compoziții cu un sound modern, contemporan.

Adele - "Rolling in the Deep"

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Converse lansează o linie de teniși cu Black Sabbath

Compania Converse lansează o nouă linie de teniși Black Sabbath. Modele vor fi disponibile în cadrul colecției de primăvară. Designe-ul...

Închide