Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Adele plănuiește un turneu

Adele ar putea pleca în turneu anul viitor. Artista britanică lucrează de ceva timp la noul său album, ce se zvonește că va fi lansat vara aceasta. Conform publicației The Daily Mirror, după lansarea discului, Adele va concerta în UK și America de Nord, existând posibilitatea ca turneul să se extindă.

Publicat

pe

Adele
Adele │ FOTO: www.justjared.com

Chiar dacă viața personală a avut prioritate în ultima perioadă, Adele își propune să revină în forță anul viitor. Artista britanică în vârstă de 25 de ani are planuri mari pentru 2015.

"Momentan discuțiile sunt pe tema unui turneu în 2015 în UK și America de Nord, cu posibilitatea de a deveni un turneu mondial", a declarat o sursă internă pentru The Daily Mirror. "În ultimii doi ani și-a concentrat atenția asupra vieții de familie și intenționează să rămână aproape de soțul și copilul său și în perioada de promovare a noului disc."

Adele a adus pe lume în 2012 un băiețel pe nume Angelo. De atunci artista și-a reorganizat prioritățile, dedicându-și timpul soțului său, Simon Konecki, și creșterii primului lor copil.

"Adele a lucrat în tot acest timp, însă a făcut-o în ritmul său. Pentru ea a contat întotdeauna calitatea muzicii pe care o promovează, așa încât nu va grăbi în niciun fel înregistrările doar de dragul de a termina albumul", susține aceeași sursă.

Momentan Adele lucrează la cel de-al treilea material discografic, despre care se zvonește că ar putea apărea pe piață în vara acestui an. Publicistul artistei a confirmat cu ceva timp în urmă că discul va fi lansat în 2014, însă de atunci nu a mai fost dezvăluită nicio informație oficială. Potrivit unei surse anonime, citate de publicația The Sun, aceasta colaborează pentru noul album cu producătorii James Ford și Kid Harpoon, ce au lucrat și cu Florence And the MachineJessie Ware și Arctic Monkeys.  Conform declarațiilor artistei, fanii ar trebui să se aștepte la compoziții cu un sound modern, contemporan.

Adele - "Rolling in the Deep"

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending