Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Trupa 30 Seconds To Mars a făcut cover după "Stay" (Rihanna) - VIDEO

În cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, cei de la 30 Seconds To Mars au realizat o interpretare emoționantă după hitul Rihannei, "Stay". Urmăriți pe InfoMusic înregistrarea momentului.
30 Seconds To Mars live la Ellen

30 Seconds To Mars live la Ellen

Cu doar 2 zile înainte să câștige Globul de Aur pentru Cel mai bun actor în rol secundar, Jared Leto a fost prezent în emisiunea lui Ellen DeGeneres, care a fost foarte sigură că acesta va câștiga. Mai mult, Ellen este de părere că artistul are mari șanse la un Oscar.

După o pauză de 6 ani, solistul de la 30 Seconds To Mars a revenit pe marile ecrane în filmul "Dallas Buyers Club", în rolul transexualului Rayon, bolnav de SIDA. Interpretarea lui Leto este autentică, impresionantă și premiată cu nu mai puțin de 24 de distincții, până în prezent. În cadrul interviului, acesta a mărturisit că nu a vizionat filmul întrucât nu s-ar putea abține să nu fie extrem de critic cu el.

În timpul emisiunii, Jared Leto a cântat alături de formația sa coverul melodia "Stay". Single-ul lansat de Rihanna în colaborare cu Mikky Ekko s-a bucurat de un imens succes la nivel mondial, fiind una dintre cele mai apreciate melodii de pe albumul "Unapologetic".

Trupa 30 Seconds to Mars va ajunge anul acesta în premieră în România. Concertul va avea loc pe 4 iulie, la Romexpo, biletele fiind deja puse în vânzare.

30 Seconds To Mars - "Stay" (cover Rihanna)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre RihannaThirty Seconds to Mars
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Boy George a lansat un nou videoclip, "My God"

Boy George a dezvăluit videoclipul noului single "My God". Piesa promovată vorbește despre credință și puterea de a continua atunci...

Închide