Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

2 categorii de bilete pentru concertul Deep Purple s-au epuizat

Deep Purple va concerta pe 20 februarie 2014 la Sala Polivalentă din București. Organizatorul evenimentului, Emagic, a anunțat că primele 2 categorii de bilete s-au epuizat.

Deep Purple

Legenda britanică hard rock și heavy metal, Deep Purple revine la București pe 20 februarie 2014. Concertul este organizat de Emagic și va avea loc la Sala Polivalentă din București iar primele 2 categorii de bilete s-au epuizat.

Biletele VIP s-au epuizat in totalitate, cea de-a doua categorie Sold Out fiind cea de 145 de lei. Urmatoarele doua tipuri de bilete ce se apropie de Sold Out sunt cele care ofera acces in zona Golden Ring, la pretul de 200 de lei, urmate de cele situate in tribune, pe inelul superior, disponibile la pretul de 185 de lei. Pe langa acestea, publicul mai poate opta pentru alte trei categorii, respectiv: 120 si 95 de lei, pentru locuri pe scaun, sau 115 lei pentru un loc in picioare. Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate in continuare de pe Myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

Deep Purple este una dintre trupele ce au reusit de-a lungul a mai bine de patru decenii de activitate sa influenteze generatii intregi de fani, ramanand si astazi un nume emblematic pentru muzica heavy metal si hard rock. Concertul de la Bucuresti este inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, al nouasprezecelea din cariera, intitulat "Now What?!".

Deep Purple - "Vincent Price"

Una dintre cele mai apreciate trupe britanice de heavy metal și hard rock, alături de Led Zeppelin și Black Sabbath, Deep Purple rămâne și astăzi un nume reprezentativ pentru cultura genului. Formația în 1968 de Jon Lord, Ritchie Blackmore, Nick Simper, Rod Evans și Ian Paice, reuniți inițial sub numele de Roundabout și cu un sound de rock progresiv, trupa a trecut prin mai multe schimbări de nume și de componență, reușind să-și contureze identitatea muzicală spre începutul anilor ’70, odată cu lansarea albumului "Deep Purple In Rock". Au urmat "Fireball" și "Machine Head", unul dintre cele mai cunoscute albume ale trupei, ajuns pe prima poziție în clasamentul britanic. "Highway Star", "Space Truckin’", "Lazy" și "Smoke on the Water" sunt doar câteva dintre piesele care aveau să devină reprezentative pentru cariera trupei.

În ultimii ani, Deep Purple a continuat să lanseze albume și să concerteze în toată lumea, consolidându-și poziția de “legendă” a genurilor hard rock si heavy metal. De altfel, muzica trupei a influențat de-a lungul timpului numeroși alți artiști precum Metallica, Aerosmith, Van Halen, Alice in Chains, Bon Jovi, Motörhead si chiar “noul val” de heavy metal britanic: Iron Maiden, Judas Priest sau Def Leppard.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Deep Purple
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Travolta vrea să fie noul Elvis Presley

John Travolta vrea să lanseze un album cu piese inspirate din muzica lui Elvis Presley. Actorul în vârstă de 59...

Închide