Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

"Wrecking Ball" (Miley Cyrus), remix de 7 minute (Afrojack) - AUDIO

DJ-ul olandez Afrojack a realizat un remix de 7 minute al hitului "Wrecking Ball", lansat de Miley Cyrus. Ascultă noua versiune a piesei în articol.
Miley Cyrus -

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (remix Afrojack)

Afrojack promovează în cluburi de câteva săptămâni bune un remix al hitului Miley Cyrus, "Wrecking Ball", fără a-l lansa însă oficial. După o perioadă în care a testat pulsul publicului și a absorbit feedback-ul primit, DJ-ul olandez a postat în cele din urmă remixul pe Soundcloud, oferind și publicului larg ocazia de a-l asculta.  

Deși "Wrecking Ball" are doar 3 minute și 42 de secunde, remixul lui Afrojack ajunge până la 7 minute, schimbând complet aranjamentul muzical inițial. Piesa capătă un beat energic infernal, un intro dramatic cântat la pian și o voce gravă secundară, suplimentară vocii lui Miley Cyrus. Mixul se încadrează în standardele muzicii de club actuale, stimulând pofta de dans.

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (remix Afrojack)

Recent, varianta originală a hitului "Wrecking Ball" a urcat din nou pe primul loc în topul Billboard Hot 100. Piesa a fost de trei ori certificată cu platină în Australia și Canada, ajungând la vânzări de peste 200 de mii de copii.

În plus, videoclipul piesei încă mai face furori printre amatorii de parodii. Ultimul spoof, realizat de Steve Kardynal, a strâns peste 28 de milioane de vizualizări în doar 2 zile. Lansată inițial pe site-ul Chatroulette, o alternativă mai interactivă a chat-ului obișnuit, parodia a declanșat hohote de râs, fiind împărtășită prietenilor, care, la rândul lor, au recomandat-o altor prieteni. Reacția în lanț a condus la viralizarea clipului, care, odată ajuns pe YouTube, a reușit să strângă până în prezent peste 68 de milioane de vizualizări. Urmărește parodia aici.

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scene de dragoste în noul clip Akcent - "Lacrimi curg" - VIDEOCLIP

Akcent revine cu un nou single lansat în noua formulă, cu trupa live. "Lacrimi curg" se bucură și de un...

Închide