Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou, What's Up feat. DeMoga - "La Mulți Ani!" - AUDIO

Studiourile DeMoga au preparat un nou hit, pe care îl puteți asculta pe InfoMusic. Melodia se intitulează "La Mulți Ani" și a fost lansată de Ziua Națională a României.

Publicat

pe

Marius Moga și What's Up, înainte de a cânta live în premieră noul single "La Mulți Ani", la Vocea României
Marius Moga și What's Up, înainte de a cânta live în premieră noul single "La Mulți Ani", la Vocea României │ FOTO: www.facebook.com

Clasicul "La Mulți Ani" riscă să fie înlocuit cu noul single, cu același titlu, lansat de Moga în colaborare cu What's Up și întreaga sa echipă de la DeMoga. Piesa, prezentată chiar pe 1 Decembrie, a fost cântată în premieră, în cadrul emisiunii Vocea României.

Marius Moga a fost răsplătit anul acesta cu titlul "Compozitorul Anului", în cadrul premiilor On Air Music Awards. Aflat la cea dintâi ediție, On Air Music Awards a fost primul eveniment de acest gen, ce s-a desfășurat în Capitală. Încă de atunci, Moga a declarat că este în căutarea unor tinere talente, vrând să-și mărească "familia DeMoga". Artistul era de părere că What's Up, Ciprenko, Adda și Sorana, unele dintre primele nume care au semnat cu casa sa de producție, se află într-un moment oportun pentru a-și găsi câțiva artiști noi pe care să-i promoveze.

Ideea este așa, că What's Up și cu Ciprenko și cu Adda, care cântă "Bani din cer" și Sorana, care urmează să se lanseze au fost printre primii oameni pe care i-am semnat la Demoga și acum ne-am gândit că fiecare are puțin, un început de carieră și ne-am gândit că dacă facem un casting și fiecare și-ar mai găsi 2-3 protejați am face un nume măreț - A big family cum îi zic eu (intervine What's Up) - Marius Moga pentru InfoMusic

În același timp, Moga a revenit anul acesta cu proiectul Morandi. Cel mai nou single se intitulează "Children of the Night" și a fost lansat luna trecută. Melodia este o colaborare cu DJ Antoine și vorbește despre puterea de a rămâne mereu copil, chiar dacă trecerea timpului te maturizează.

What's Up feat. DeMoga - "La Mulți Ani!"

Comentează

Trending