Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Rezultatele primului live din sezonul Vocea României 2013: Vezi concurenții care merg mai departe

16 concurenți au cântat în primul live al sezonului Vocea României. 8 dintre ei merg mai departe în următoarea etapă, vezi rezultatele pe echipe. Următorul live va tria restul de concurenți din echipele antrenate de Horia Brenciu, Loredana, Smiley și Marius Moga. Show-ul l-a adus în România pe belgianul Stromae și ne-a oferit o piesă nouă What's Up & DEMOGA MUSIC - LMA.

Publicat

pe

Concurenții calificați în următoarea etapă Vocea României după primul live al sezonului
Concurenții calificați în următoarea etapă Vocea României după primul live al sezonului

Difuzată de 1 Decembrie, prima emisiune live din cel de-al treilea sezon Vocea României a început cu interpretarea imnului național al României (citește o istorie a imnului aici). Concurenții au cântat pe voci, varianta lor a cântecului "Deșteaptă-te române" incluzând și o strofă pe ritmuri hip-hop. Pavel Bartoș a fost secondat de Nicoleta Luciu, care a pus mult suflet la rândul ei în prezentarea participanților. Horia Brenciu, Loredana Groza, Marius Moga și Smiley și-au aruncat în luptă câte 4 voci, păstrându-le pe cele mai bune două: prima votată de public, a doua aleasă de antrenor.

Emisiunea s-a bucurat de vizita cântărețului de muzică electro Stromae. Pe numele său real Paul Van Haver, belgianul a cântat în două rânduri - "Alors on danse" și "Papaoutai". În intervalul de televot, Marius Moga și-a prezentat o melodie nouă, care ar putea fi integrată în playlistul petrecerilor aniversare. El a urcat pe scenă sub pseudonimul DEMOGA MUSIC și a cântat împreună cu What's Up piesa "LMA".

Cei 16 concurenți care au cântat în prima etapă live de la Vocea României

 1. Luci Frâncu - "18 ani" (Vama Veche) - Echipa SMILEY
 2. Andrei Hanghiuc - "Isn't She Lovely" (Stevie Wonder) - Echipa BRENCIU
 3. Alina Dorobanțu - "Lie Ciorârlie" - Echipa LOREDANA - VIDEO & IMPRESII
 4. Andrei Loică - "Let Her Go" (Passenger) - Echipa MOGA
 5. Claudia Iuga - "Hot Stuff" (Donna Summer) - Echipa SMILEY - VIDEO & IMPRESII
 6. Florin Timbuc - "Mama I'm Coming Home" (Ozzy Osbourne) - Echipa BRENCIU
 7. Aurel Niamțu - "De vrei să știi ce înseamnă român" (Dan Spătaru) - Echipa LOREDANA
 8. Jovana Milovanovic - "Tu n-ai avut curaj" (Mădălina Manole) - Echipa MOGA
 9. Răzvan Alexa - "Oare știi" (Simplu) - Echipa SMILEY
 10. Denisa Moșincat - "Iartă" (Mihaela Runceanu) - Echipa BRENCIU - VIDEO & IMPRESII
 11. Iulia Dumitrache - Think Twice (Celine Dion) - Echipa LOREDANA
 12. Dana Torop - "Mociriță" (Narcisa Suciu) - Echipa MOGA
 13. Iolanda Moldoveanu - "Belive" (Cher) - Echipa SMILEY
 14. Ana Maria Mirică - "Hora din Moldova" (Nelly Ciobanu)
 15. Florin Mândru - "18 'Till I Die" (Bryan Adams) - Echipa LOREDANA
 16. Andi Grasu - "It's a Men's Men's Men's World" (James Brown) - Echipa MOGA

Pe parcursul emisiunii, antrenorii s-au înțepat reciproc prin replici referitare la piesele alese și la calitățile concurenților. Dincolo de disputele tradiționale dintre Moga și Brenciu, s-a evidențiat schimbul de replici dintre Loredana și Horia, pe tema cântecelor alese. Au fost atrași implicit în "război" concurenții Aurel Niamțu și Ana-Maria Mirică. Din nefericire, o defecțiune tehnică a afectat sunetul transmisiunii Pro TV chiar la anunțarea rezultatelor în cadrul echipei Smiley. Situația a fost rezolvată câteva minute mai târziu.

Claudia Iuga (Smiley), Denisa Moșincat (Brenciu), Alina Dorobanțu (Loredana) și Andi Grasu (Moga) au fost preferații publicului dintre cei 16 concurenți care au cântat în seara de 1 decembrie 2013. Fiecare antrenor a salvat câte un concurent din cei trei rămași în fiecare echipă. Astfel, Smiley a ales-o pe Iolanda Moldoveanu și s-a despărțit de Răzvan Alexa și Lucian Frâncu. Brenciu a ales-o pe Ana Maria Mirică și s-a despărțit de Florin Țimbuc și Andrei Hanghiuc. Loredana l-a salvat pe Florin Mândru și a rămas fără Aurel Niamțu și Iulia Dumitrache. În cele din urmă, Marius Moga a preferat-o pe Jovana Milovanovic în detrimentul Danei Torop și al lui Andrei Loică.

Echipele încep să prindă contur pentru următoarea etapă, primii doi membri fiind deja stabiliți.

[tab:Echipa lui Smiley:]

 1. Claudia Iuga
 2. Iolanda Moldoveanu
 • George Secioreanu
 • Stela Anița
 • Adrian Nour (de la Brenciu)
 • Nicoleta Țicală

[tab:Echipa lui Brenciu:]

 1. Denisa Moșincat
 2. Ana Maria Mirică
 • Mihai Chițu
 • Arpi Torok
 • Florin Ilinca
 • Georgia Dascălu (salvată de la Moga)

[tab:Echipa Loredanei:]

 1. Emilia Alina Dorobanțu
 2. Florin Mândru
 • Marius Marin
 • Andrei Chermeleu
 • Muneer Al Obeidii
 • Kinga Farkaș (salvată de la Brenciu)

[tab:Echipa lui Marius Moga:]

 1. Andi Grasu
 2. Jovana Milovanovic
 • Sânziana Niculae
 • Angelo Simonică
 • Felix Burdușa
 • Elena Șălaru (de la Smiley)

[tab:END]

Articolul este în curs de redactare. Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima semifinală "Românii au talent" 2022: cine sunt cei cinci concurenți care au mers mai departe

"Românii au talent", unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment din România, a ajuns în etapa galelor live. Pe 13 mai 2022, a avut loc prima semifinală, iar cinci concurenți au trecut mai departe pe baza voturilor publicului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Superstiția zilei de vineri, 13, a fost pusă în umbră de numerele de talent aduse de concurenți pe scena de la PRO TV. Prima semifinală a celui de-al 12-lea sezon "Românii au talent" a înglobat 12 momente spectaculoase. Gala live a fost o adevărată bucurie pentru jurați, prezentatori, dar și telespectatori. Au fost martorii unor noi demonstrații de genialitate, muncă și aptitudini.

Recapitulând, în acest sezon, 24 de concurenți luptă în cele două semifinale pentru un loc în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Dragoș și Mihai vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

12 concurenți au urcat pe scenă în prima semifinală și au pregătit momente impresionante. Cei care au confirmat că își merită locul în această etapă a show-ului au fost: 

Înainte de aflarea rezultatelor, jurații au făcut două propuneri pentru Premiul de Originalitate. Este vorba despre DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Tot publicul de acasă va vota câștigătorul acestei categorii.

Dans, acrobație, echilibristică, voci superbe, numere de magie și performanțe muzicale remarcabile au fost elementele care au făcut din prima semifinală "Românii au talent" un show complex. Publicul și-a putut vota preferatul, iar în urma alegerilor, cei cinci concurenți care merg în marea finală sunt:

Primii cinci finaliști "Românii au talent" 2022:

 • Martina Meola
 • Zametheea
 • Raisa Radu
 • Alex Dowis
 • Gabriela Dincă
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Un star s-a născut la Românii au Talent 2022: Alice Sonia Michael - VIDEO

Și-a descoperit chemarea către muzică întâmplător, dar de atunci nu s-a mai abătut din drum. După mai mulți ani de studiu și perfecționare, Alice Sonia Michael a devenit un artist independent, care-și scrie singur muzica, iar la Românii au talent i-a convins pe jurați că poate fi un star. Bobonete i-a mărturisit că s-a simțit ca la un recital al unui artist consacrat, Dragoș Bucur remarcând ceva "hipnotic" în muzica sa.

Publicat

pe

Alice Sonia Michael la Românii au talent 2022
Alice Sonia Michael la Românii au talent 2022 │ FOTO: PROTV

Originară din Mangalia, dar stabilită în București, Alice Sonia Michael s-a prezentat la Românii au talent 2022 cu o compoziție proprie. Concurenta în vârstă de 35 de ani a mărturisit, de altfel, că toată muzica pe care o interpretează îi poartă semnătura, aceasta fiind dorința ei din momentul în care publicul i-a confirmat că are chemare în această direcție.

Alice Sonia: "Am ieșit în lateralul scenei, de-abia puteam să respir, și toată lumea striga bis"

"Sunt artist român și compozitor. Îmi cânt propria muzică cu vocea și cu chitara. Pentru noi, artiștii, este un dar de la Dumnezeu și este o menire pentru că avem ocazia de a face un public întreg să vibreze. (...)

Ținta mea a fost București, pentru a putea face muzică. Asta a fost foarte clar pentru mine, cu toate că am terminat o facultate de jurnalism, de radio-televiziune.

Am început cum nu m-am așteptat niciodată, într-un club bucureștean. Nu m-am așteptat, pentru că eu eram spectator în sală și cred că 5 metri avea drumul de la masă până la scenă. A fost cel mai lung drum din viața mea. Atunci am realizat că una e să visezi și alta e să ți se întâmple. Mi s-a tăiat filmul total. Am ieșit în lateralul scenei, de-abia puteam să respir, și toată lumea striga bis. Eu nu mai știam nimic să cânt și de abia mă mai țineam pe picioare. Și da, ăsta a fost începutul meu: plin de emoție", a povestit Alice.

Cum au reacționat jurații de la Românii au talent 2022 după momentul prezentat de Alice

Înainte de a le prezenta juraților momentul pregătit, Alice a povestit că s-a apucat destul de târziu să studieze muzică, din acest motiv mulți descurajând-o. Ea, însă, nu a renunțat, în prezent pregătind lansarea primului ei album.

"Nu mi-a dat nimeni nicio șansă pentru că am început, pentru unii, foarte târziu, dar scopul meu a fost să-mi scriu muzica. Mulțumesc lui Dumnezeu, mi-a și reușit. Sunt autodidactă, am învățat singură. Aștept cu nerăbdare să-mi lansez albumul, pentru că, pentru fiecare artist, asta contează foarte tare", a spus Alice.

Fără alte introduceri, Alice a început să cânte, susținută de negativ. Uimirea publicului a fost surprinsă pe cameră imediat ce vocea concurentei s-a auzit în microfon, jurații, la rândul lor, fiind plăcut surprinși. Primul care a felicitat-o a fost Andi Moisescu, juratul observând ceva din stilul Pink Floyd în muzica ei.

Andi Moisescu: "E ceva foarte frumos în compoziția asta"

"Alice, Alice, trebuie să-ți spun că-mi place foarte mult compoziția. Foarte mult îmi place. E ceva foarte frumos în compoziția asta. Îți place Pink Floyd?", a întrebat-o Andi.

"Absolut!", a răspuns imediat Alice.

"E ceva care m-a făcut să mă duc cu gândul acolo la un moment dat. Doar o inflexiune în ea, așa, e ...e foarte frumoasă. Tu ești o apariție, într-adevăr, o fată cu o chitară în mână e o apariție, pentru că nu sunt foarte multe. "

Andra: "E foarte plăcut ce am simțit"

"Mi-a plăcut foarte mult că ai spus că ai avut emoții, pentru că mi se pare că muzica pe care tu o cânți nu se poate cânta altfel, e făcută din emoții. Și s-a simțit lucrul ăsta și cred că ți se potrivește foarte bine. Asta emani tu. E foarte plăcut ce am simțit. (...) Apreciez oamenii care nu se lasă doborâți, care-și doresc să fie mai buni în fiecare zi, și faptul că te-ai apucat târziu de chitară, la 25 de ani - mie nu mi se pare târziu - și e de apreciat că ți-ai dorit mai mult, ca artist. Pe lângă talentul tău, asta apreciez și mai mult", a declarat Andra.

Dragoș Bucur: "A fi entertainer nu însemnă a fi și artist. Și mi-a plăcut că în seara asta am văzut un artist pe scenă"

"Un artist este artist atunci când dă din sufletul lui, când dă din ceea ce simte. Cred că foarte mulți se consideră artiști, dar nu-i costă în momentul în care creează. Pur și simplu rămân la stadiul de entertainer, ceea ce nu e nimic rău, Doamne ferește, dar a fi entertainer nu însemnă a fi și artist. Și mi-a plăcut că în seara asta am văzut un artist pe scenă. Și mai e ceva ce am remarcat: muzica ta, compoziția, are ceva hipnotic", i-a spus Dragoș Bucur.

Mihai Bobonete: "Nu mi s-a părut că ai venit aici ca să-ți dăm niște da-uri, mi s-a părut că a fost un moment în seara asta pentru noi"

"Mi-am adus aminte de momentele din finală, de la Românii au talent din alți ani, când aveați invitați. Nu mi s-a părut că ai venit aici ca să-ți dăm niște da-uri, mi s-a părut că a fost un moment în seara asta pentru noi, în care noi nu votăm, ci ne bucurăm de ceea ce s-a întâmplat. Am auzit asta și zicem mulțumesc și la revedere", a spus Bobonete, Alice mulțumindu-i din inimă pentru acest compliment.

După intervenția lui Bobo, Andi Moisescu a anunțat-o pe Alice că are 4 de Da și că abia așteaptă să o vadă în etapa următoare.

VIDEO: Alice Sonia Michael la Românii au Talent 2022

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Românii au talent 2022: Elisei Pătrășcanu i-a emoționat pe jurați cu vocea sa - VIDEO

Elisei Pătrășcanu a adus emoție pe scenă cu un moment ce l-a trimis în etapa următoare a emisiunii. Concurentul a primit 4 DA din partea juraților.

Publicat

pe

Elisei Pătrășcanu la Românii au talent 2022
Elisei Pătrășcanu la Românii au talent 2022 │ FOTO: PROTV

Elisei Pătrășcanu are 22 de ani și s-a născut în comuna Dor Mărunt din Călărași. A terminat Școala Postliceală Sanitară "Doctor Luca" și așteaptă să se angajeze ca asistent medical. Concurentul a mărturisit că îi face plăcere să asculte și să ajute oamenii.

Elisei a venit la "Românii au talent" să încerce o experiență nouă și să creeze un moment muzical. Dragostea pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, de când era în corul bisericii. Se întâlneau în fiecare sâmbătă, iar după o predică a pastorului, membrii corului cântau. Concurentul a ținut să facă parte din cor pentru că a fost atras de vocile cântăreților.

Pe scena emisiunii de la PRO TV, Elisei a interpretat piesa "Time To Say Goodbye" și i-a impresionat pe jurați cu vocea sa. Aceștia l-au aplaudat în picioare.

"Mie mi-a plăcut foarte mult! Evident că este o discrepanță foarte mare între voce și fața ta. Adică, nu m-aș fi așteptat. Ziceam că o să cânți, dar în niciun caz contratenor în falset. M-ai emoționat. Au fost două-trei momente în timp ce cântai încât m-am emoționat fără să vreau să mă emoționez", a spus Dragoș Bucur.

Juratul nu a uitat momentul concurentului, spunând la testimoniale:

"Elisei este concurentul perfect pentru emisiunea asta. Un băiat comun, cu o meserie relativ comună, cu o viață bănuiesc, din ce-am vorbit cu el, relativ comună, dintr-o familie relativ normală, care are un talent excepțional".

Elisei a primit 4 DA din partea juraților și a trecut în etapa următoare a emisiunii.

VIDEO: Elisei Pătrășcanu la Românii au talent 2022

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending