Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Vlad Dobrescu - "Insomnii" feat. Deliric - AUDIO

Vlad Dobrescu a lansat o nouă piesă, pe care o puteți asculta pe InfoMusic. "Insomnii" este cântată în colaborare cu Deliric.

Vlad Dobrescu

Vlad Dobrescu de la CTC a dezvăluit nouă piesă extrasă de pe albumul "În sfârșit", pe care l-a lansat dumincă, 8 decembrie, în Silver Church. Melodia "Insomnii" este cântată în colaborare cu Deliric"În sfârșit" este primul material solo al lui Dobrescu. Tracklistul este format din 14 melodii și include invitați speciali, precum Rakaa Iriscience & Sir Samuel, Doc, Carbon, Nwanda și Norzeatic.

MC și producător, Vlad Dobrescu este unul dintre membrii fondatori ai celebrului grup de hip hop din undergroundul românesc - CTC (Controlul Tehnic de Calitate). Trupa a luat naștere în 1999, când Dobrescu și-a unit forțele cu Deliric, Doc și Dj Paul. Tot împreună au pus bazele casei de discuri Facem Records, primul label independent de hip hop din România.

Vlad Dobrescu - "Insomnii" feat. Deliric

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=n8LwA1qd-Hg&w=600]

Tracklist "In sfârșit" - Vlad Dobrescu:

 1. Insomnii (feat. Deliric)
 2. Scumpă Doamnă
 3. Orașu’ E-n Flăcări
 4. Turnul Babel (feat. Rakaa Iriscience & Sir Samuel)
 5. În Jurul Meu (feat. Doc & Carbon)
 6. Ăștia Mici
 7. Cum Se Fabrică
 8. Sateliți (feat. Aforic, raku, Nwanda, Flou Rege, Pietonu)
 9. Globul De Cristal (feat. Doc & Deliric)
 10. Lungul Drum Spre Casă (feat. Norzeatic)
 11. Trei Cadavre
 12. E Pe Cale Să Se-ntâmple (feat. Flou Rege)
 13. Oameni Ca Mine
 14. Noaptea Minții
Vlad Dobrescu - "In sfârșit' artwork

Vlad Dobrescu - "In sfârșit' artwork

Citește mai multe despre Deliric 1Vlad Dobrescu
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elena Gheorghe - "O simplă melodie" - VIDEOCLIP

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Elena Gheorghe dăruiește fanilor un cadou muzical: "Nimeni nu e singur de Sărbători! Sunt aici,...

Închide