Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

VIDEO: Joey Belladonna (Anthrax) și Ross the Boss (Manowar) cheamă fanii la Metal All Stars București

Metal All Stars, întrunirea titanilor metalului va avea loc în premieră în România pe 24 martie 2014 la Romexpo. Fanii metal vor putea trăi pentru prima dată la București atmosfera unui concert Pantera prin Phil Anselmo la voce și Zakk Wylde la chitară. Joey Belladonna de la Anthrax și Ross the Boss (Manowar) au transmis prin intermediul organizatorilor primele invitații video.
Anthrax în concert la Bucuresti - 24 iulie 2013. Joey Belladona la microfon.

Anthrax în concert la Bucuresti - 24 iulie 2013. Joey Belladona la microfon.

Cei doi își cheamă la Romexpo fanii din România, cu atât mai mult cu cât biletele sunt la promoție. Până la 31 decembrie 2013, tichetele pot fi cumpărate cu 130 de lei (Normal Circle), 160 de lei (Golden Circle) și 300 de lei (cu loc). Începând din 1 ianuarie, evenimentul ca avea o altă grilă de prețuri: 140 de lei (Normal Circle), 175 de lei (Golden Circle), 330 de lei (cu loc).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_dY_VPrTNs0&w=600]

Metal All Stars este cel mai amplu eveniment dedicat muzicii rock și metal întrucât reunește membrii unor trupe care acoperă o paletă largă de subgenuri ale muzicii rock. Fanii vor putea asculta pentru prima dată piese Pantera cântate de însuși Phil Anselmo, fiind acompaniat la chitară de Zakk Wylde. Mai mult, Max Cavalera va aduce artileria grea prin setlist-ul SepulturaJoey Belladonna și Jon Donais vor reprezenta "The Big 4" al tharsh metal-ului cu hiturile Anthrax, iar începuturile metalului greu vor fi prezentate de Cronos prin piesele Venom. Energia heavy metal-ului tipic trupei Accept va fi transmisă desolistul Udo Dirkschneider iar forma pe care a căpătat-o rock-ul modern va fi prezentată de Brian Fair și Matt Bachand prin muzica trupei Shadows Fall, dar și de Jason Todd de la Shinedown. Galeria elitei metalului este completată de Rob "Blasko" Nicholson (Ozzy Osbourne), Nick Menza (ex-Megadeth), Ross the Boss (Manowar), Aaron Rossi (Ministry, Prong) și Jessie Bilson.

Line-up complet al evenimentului Metal All Stars este:

 • Phil Anselmo (PANTERA, DOWN)
 • Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY, ex-OZZY OSBOURNE)
 • Max Cavalera (SEPULTURA, SOULFLY)
 • Joey Belladonna (ANTHRAX)
 • Udo Dirkschneider (UDO, ACCEPT)
 • Cronos (VENOM)
 • Rob Blasko Nicholson (OZZY OSBOURNE)
 • Brian Fair (SHADOWS FALL)
 • Ross the Boss (MANOWAR)
 • Jon Donais (ANTHRAX)
 • Jasin Todd (ex-SHINEDOWN)
 • Matt Bachand (SHADOWS FALL)
 • Nick Menza (ex-MEGADETH)
 • Aaron Rossi (MINISTRY, PRONG)
 • Jesse Billson

Evenimentul de la București va fi parte a turneului european Metal All Stars anunțat în lunile martie și aprilie. Concertul de deschidere va avea loc la Sofia, cu doar o zi înainte de venirea în România. Rockerii celebri vor continua în Polonia, Ucraina, Belarus, Letonia, Finlanda și Rusia.

Biletele se pot cumpăra din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Germanos, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești. Accesați linkul Cumpără bilete de mai jos pentru achiziția online.

Citește mai multe despre AnthraxJoey Belladonna (solist Anthrax)Manowar
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Versurile piesei "Born To Run" s-au vândut cu aproape 200.000 de dolari

O pagină cu versurile melodiei "Born To Run", scrise de mână de Bruce Springsteen a reușit să se vândă cu...

Închide