Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Vescan și Alina Eremia au lansat clipul piesei "În dreapta ta" - VIDEOCLIP

După ce s-a bucurat deja de aprecierea foarte multor fani, piesa "În dreapta ta" are acum și un videoclip în care îi puteți vedea pe Vescan, Alina Eremia și Mahia Beldo, compozitorul melodiei.
Secvență videoclip Vescan și Alina Eremia -

Secvență videoclip Vescan și Alina Eremia - "În dreapta ta"

Urmărește-ne pe

Clipul "În dreapta ta" este realizat de regizorii Richard Stan și Claudiu Stan de la Vision Production, cei care s-au ocupat și de producția altor videoclipuri de succes, printre care Connect-R - "Dă-te-n dragostea mea", Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea - "Maidanez" și Doddy cu Puya - "Klandestin (Dollar Bill)"Ținutele celor doi artiști au fost concepute de Mădălina Dorobanțu, de la Pas du Tout, machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Alex Ifimov.

Am avut șansa să lucrez cu o echipă foarte bună. Cei de la Vision Production s-au asigurat ca videoclipul să iasă fix așa cum ne-am dorit, atmosfera de la filmări a fost relaxată, a fost o reală plăcere să colaborez cu ei. Am știut cu toții din prima ce vrem și nu am întâmpinat nicio problemă, totul a mers ca pe roate. Ne-am distrat, am cântat, am dansat, a fost super!, a spus Alina.

Piesa "În dreapta ta" este o coproducție MusicExpertCompany - MediaPro Music și se bucură de o mare popularitate atât în rândul fanilor online, dovadă fiind milioanele de vizionări de pe YouTube, cât și în rândul ascultătorilor de radio, piesa făcând deja parte din playlist-urile marilor posturi de radio.

Videoclipul "În dreapta ta" reprezintă amintirea în detaliu a trecutului "fericit"... Băieții de la Vision Production au făcut o treabă foarte bună, sunt mulțumit total. Pe lângă asta, ne-am și distrat bine la filmari. Vizionare plăcuta fiecărui român ce dă play!, a declarat Vescan.

VIDEOCLIP: Vescan și Alina Eremia - "În dreapta ta"

Citește mai multe despre Alina Eremia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un model Victoria's Secret apare în clipul lui Ionel Istrati - "Wake Me Up" - VIDEOCLIP

Ionel Istrati a lansat noul single "Wake Me Up", produs de Randi și Famous Production. Single-ul beneficiaza de un videoclip,...

Închide