Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Versurile piesei "Born To Run" s-au vândut cu aproape 200.000 de dolari

O pagină cu versurile melodiei "Born To Run", scrise de mână de Bruce Springsteen a reușit să se vândă cu aproape 200.000 de dolari, la o licitație din New York.

Publicat

pe

Bruce Springsteen

Potrivit CNN, licitația pentru pagina cu versurile hitului "Born To Run" a pornit de 40.000 de dolari, iar un ofertant anonim a plătit 197.000 de dolari pentru aceasta. Hârtia a fost inclusă în licitația "Fine Books and Manuscripts Including Americana". Suma a fost peste măsura așteptărilor celor care au organizat licitația, care nu se așteptau ca versurile să aducă mai mult de 100.000 de dolari.

Bucata de hârtie nu include versurile complete ale melodiei ci este un draft, realizat de Bruce Springsteen. Chiar în acel stadiu incipient atistul scrisese: "Cause tramps like us, baby we were born to run’ fully written". Artistul a compus versurile la începutul anului 1974, în casa sa din Long Branch, New Jersey. În acea perioadă, Springsteen tocmai se bucura de succesul comercial, adus de ultimele 2 albume lansate.

Într-o zi, mă aflam pe marginea patului și cântam la chitară, lucram la niște idei de piese și cuvintele "born to run" mi-au venit în minte. La început am crezut că era numele unui film sau ceva ce am văzut recent. Mi-a plăcut fraza pentru că sugera o dramă cinematografică care eu credeam că se potrivea cu muzica din capul meu, a povestit Bruce Springsteen.

Bruce Springsteen - "Born To Run"

Trending