Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Versurile piesei "Born To Run" s-au vândut cu aproape 200.000 de dolari

O pagină cu versurile melodiei "Born To Run", scrise de mână de Bruce Springsteen a reușit să se vândă cu aproape 200.000 de dolari, la o licitație din New York.

Bruce Springsteen

Potrivit CNN, licitația pentru pagina cu versurile hitului "Born To Run" a pornit de 40.000 de dolari, iar un ofertant anonim a plătit 197.000 de dolari pentru aceasta. Hârtia a fost inclusă în licitația "Fine Books and Manuscripts Including Americana". Suma a fost peste măsura așteptărilor celor care au organizat licitația, care nu se așteptau ca versurile să aducă mai mult de 100.000 de dolari.

Bucata de hârtie nu include versurile complete ale melodiei ci este un draft, realizat de Bruce Springsteen. Chiar în acel stadiu incipient atistul scrisese: "Cause tramps like us, baby we were born to run’ fully written". Artistul a compus versurile la începutul anului 1974, în casa sa din Long Branch, New Jersey. În acea perioadă, Springsteen tocmai se bucura de succesul comercial, adus de ultimele 2 albume lansate.

Într-o zi, mă aflam pe marginea patului și cântam la chitară, lucram la niște idei de piese și cuvintele "born to run" mi-au venit în minte. La început am crezut că era numele unui film sau ceva ce am văzut recent. Mi-a plăcut fraza pentru că sugera o dramă cinematografică care eu credeam că se potrivea cu muzica din capul meu, a povestit Bruce Springsteen.

Bruce Springsteen - "Born To Run"

Citește mai multe despre Bruce Springsteen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrei Leonte (X Factor) a lansat "Te sun eu" - VIDEOCLIP

Andrei Leonte, câștigătorul primei ediții X Factor din țara noastră, a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți urmări...

Închide