Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Clip nou The Vaccines, "I Wish I Was A Girl" - VIDEOCLIP

Trupa The Vaccines a dezvăluit un nou videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta a fost realizat pentru piesa "I Wish I Was A Girls", extrasă de pe cel mai recent album lansat, "Come Of Age".
Secvență videoclip The Vaccines -

Secvență videoclip The Vaccines - "I Wish I Was A Girl"

După o pauză de lansări, The Vaccines vine cu videoclipul "I Wish I Was A Girl", regizat de Yousef Eldin. Sound-ul retro al formației, inspirat de perioada anilor '60 este pus în contextul mișcării "Primăvara Arabă" (Termenul descrie valul de demonstrații și proteste și războaie civile care s-au declanșat în lumea arabă în decembrie 2010). Melodia este extrasă de pe materialul "Come of Age", lansat anul trecut. Produs de Ethan Johns, albumul a ajuns numărul 1 în Marea Britanie.

Recent, solistul Justin Young a declarat că trupa nu va lansat cel de-al treilea disc prea curând. Într-un interviu pentru radioul XFM, acesta a explicat că au început să compună pentru următorul album, dar fanii vor avea de așteptat până îl vor asculta.

Mereu am compus într-un mediu solitar și am început deja să lucrăm la următorul disc. Am sentimentul că lumea se așteaptă să apară repede, însă nu știu când vom fi gata să-l lansăm. Nu avem nici un termen de respectat. Îl vom lansa când vom simți că am făcut tot ce puteam mai bine pe el, a precizat Justin Young.

În ceea ce privește sound-ul viitorului album, solistul a mărturisit că va avea mai multe în comun cu EP-ul "Melody Calling", lansat în această vară, decât cu discurile precedente. EP-ul a fost înregistrat în timpul unor sesiuni susținute de trupă în luna martie, în studioul Eldorado Studios din Los Angeles. The Vaccines a lucrat cu producătorii John Hill și Rich Costey, care au în portofoliu colaborări cu Rihanna, MIA, Santigold, Muse, Franz Ferdinand și Arctic Monkeys.

VIDEOCLIP: The Vaccines - "I Wish I Was A Girl"

Citește mai multe despre The Vaccines
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert 30 Seconds To Mars în România - OFICIAL

30 Seconds To Mars va concerta în premieră la București pe 5 iulie 2014. Evenimentul va avea loc la Romexpo,...

Închide