Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Tudor Turcu - "Nu minți" - VIDEOCLIP

Tudor Turcu, câștigătorul celui de-al doilea sezon X Factor România, a lansat pe 8 decembrie 2013 primul videoclip profesionist din carieră. Cântărețul a participat la cea de-a treia gala X Factor, unde a cântat live cu prilejul premierei TV a clipului. Melodia se numește "Nu minți", iar materialul a fost proiectat în spatele scenei.
Secvență din videoclipul

Secvență din videoclipul "Nu minti" - Tudor Turcu

Piesa "Nu minți" este compoziția lui Gabriel Huiban, iar videoclipul a fost realizat de echipa SPIDER, condusă de un prieten de-al lui Tudor, Millo Simulov. În clip, Tudor Turcu apare alături de modelul Alina Cârstenoiu, cei doi jucând într-o poveste de dragoste rănită. Eroul este captiv într-o iubire distrusă, săgețile iubirii înlănțuindu-l în vise fără somn. Filmările au durat 21 de ore. Materialul a fost lansat prin casa de discuri CAT MUSIC.

Secvență din videoclipul "Nu minti" - Tudor Turcu

Secvență din videoclipul "Nu minti" - Tudor Turcu

Versuri Tudor Turcu - Nu minți

Nu minți, nu minți că vrei iar la tine să mă-ntorc,
N-am să te cred, n-am să te cred,
Nu minți, nu minți că am să te uit așa ușor,
Doar știi că n-ai un suflet gol.

Noaptea mă cobor iar în visele ce nu au somn,
Unde aștern încet iubire...
Zorii nopții cu mine mă trezesc tot mai departe de tine
Și tot ce-a rămas, e o amintire.

Dac-aș fi, dac-aș fi o stea aș cădea în infinit,
Atât de mult tu m-ai rănit,
Dac-aș fi, dac-aș fi un foc m-aș topi în ochii tăi,
Măcar să par că m-ai iubit

Noaptea mă cobor iar în visele ce nu am somn,
Unde aștern încet iubire...
Zorii nopții cu mine mă trezesc tot mai departe de tine
Și tot ce-a rămas, e o amintire.
Mă cobor iar în visele ce nu au somn,
Unde aștern încet iubire.
Zorii nopții cu mine mă trezesc tot mai departe de tine
Și tot ce-a rămas, e o amintire.

Urmărește videoclipul Tudor Turcu - "Nu minți"

După ce câștigat concursul X Factor 2012, Tudor Turcu a participat la Selecția Națională Eurovision 2013 cu piesa "Hello". În luna august a acestui an, Tudor a lansat o altă melodie nouă - "Is there anybody out there?", anunțând atunci o schimbare radicală de sound. Genul metal a fost înlocuit atunci de un electro-dance cu elemente de dubstep. Mișcarea a surprins cu atât mai mult cu cât pe 3 mai 2013 Tudor și trupa sa eyeSEEred au deschis concertul Dark Tranquility de la Arenele Romane. Câștigătorul X Factor cânta melodic death metal cu eyeSEEred încă la începutul anilor 2000.

Citește mai multe despre Tudor Turcu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș merg în semifinala X Factor - VIDEO

Urmărește evoluțiile concurenților lui Dan Bittman în a treia gală live X Factor. Florena Țicu Șandru a părăsit competiția, în...

Închide