Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Trooper cântă cu solistul Bere Gratis în deschiderea concertului Scorpions

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta formația Trooper care îl au ca invitat pe solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu.
Trooper

Trooper

Trupa Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. Succesul înregistrat cu albumul "Sting in the Tail" a convins întreaga lume că formația mai are multe de spus pe scena muzicii hard rock. Klaus Meine și colegii săi vor cânta deopotrivă piesele de pe noul disc, dar și cu hiturile cu care au cucerit atâtea generații de fani.

În deschidere va concerta Trooper care vor avea un invitat special. Este vorba despre solistul formației Bere Gratis, Mihai Georgescu (Mitza), care va urca pe scenă pentru a interpreta alături de Trooper melodia "Zi dupa zi". Piesa este inclusă pe ultimul album Trooper intiulat "Atmosfera".

Biletele pentru concertul Scorpions de la bucurești se pot achziționa de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, magazinele Flanco (din Bucuresti si toata tara), magazinele Diverta (din Bucuresti si toata tara), magazinul Muzica, librariile Adevarul (din Bucuresti si toata tara), libraria Mihai Eminescu, Palatul National Al Copiilor (Teatrul Tineretului), Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.ro, www.BLT.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro, BILET.ro, GROUPON.ro.

Trupa Scorpions este originară din Hanovra, fiind înființată în 1965 din inițiativa chitaristului Rudolf Schenker. Componența actuală cuprinde cinci muzicieni ce provin din țări diferite. Celebră în anii '80 pentru piese precum “Rock You Like a Hurricane”, “No One Like You”, “Still Loving You”, trupa s-a afirmat drept cel mai valoros grup heavy al Germaniei. Balada “The Wind of Change / Vântul schimbării”, lansată în 1990 și considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială. A fost cel mai bine vândut single al anului 1991. Formația a comercializat în total peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bere GratisThe ScorpionsTrooper
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Record mondial Metallica: concerte pe 7 continente într-un singur an

Metallica a stabilit un nou record mondial. Veteranii genului metal au reușit să concerteze pe toate cele 7 continente într-un...

Închide