Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

TOP: Piese neauzite de multă vreme, dorite de fanii ALTERNOSFERA

Fanii ALTERNOSFERA au votat piesele pe care își doresc să le asculte live, în concertul aniversar din Club Colectiv, de pe 13 decembrie.

Publicat

pe

Marcel Bostan - Trupa ALTERNOSFERA la Zilele Prieteniei in Piata Constitutiei pe 29 iunie 2013

La concertul aniversar din Club Colectiv, de pe 13 decembrie, ALTERNOSFERA vrea să includă în setlist piese ce nu s-au mai auzit live de foarte multă vreme. Cu această ocazie, fanii și-au putut vota melodiile preferate pe InfoMusic, iar pe primul loc a ieșit piesa "Închisoare albă". Scandată și cerută de către public, aproape la fiecare concert Alternosfera, melodia se bucură de o interpretare inedită, realizată în sala de repetiții, pe care o puteți urmări mai jos. Locurile 2 și 3 sunt ocupate de "Flori de mai" și "Ploile nu vin", iar din clasament nu lipsesc "Orașul 511", "Astă vară" și "Drumuri de noroi". La crearea clasamentului au participat 535 de fani Alternosfera, dintre care 98% s-au declarat ascultători de rock. În plus, InfoMusic a pus la bătaie 5 invitații duble la concertul din Club Colectiv - Vezi câștigătorii.

ALTERNOSFERA - "Închisoarea albă" - Repetiții, 5 december 2012

Pe 13 decembrie 1988, Marcel Bostan și Marin Nicoară, colegi de liceu, susțineau prima repetiție a formației Alternosfera. După 15 ani, grupul a crescut, s-a maturizat și a devenit una dintre cele mai îndrăgite trupe de pe scenele rock din România și Republica Moldova.

Cu două zile înainte de concertul aniversar, Alternosfera a lansat un single nou. Este vorba chiar despre melodia ce dă titlul celui mai recent album lansat, "Epizodia". Materialul lansat de Ziua Internațională PI (03.14.2013) și discul "Virgula", apărut în octombrie 2012 fac parte din tripticul conceptual al formației Alternosfera, denumit Epizodia. "Virgula" reprezintă miezul tripticului, iar "Epizodia" este întregul din irațional.

TOP: Piese neauzite de multă vreme, dorite de fanii ALTERNOSFERA

  1. "Închisoarea albă" - 12%
  2. "Flori de mai" - 8%
  3. "Ploile nu vin" - 6%
  4. "Astă vară" - 6%
  5. "Drumuri de noroi" - 5%
  6. "Vreau să-mi dai" - 4%
  7. "Visători cu plumb în ochi" - 4%
  8. "1500" - 4%
  9. "Nu e nimeni vinovat" - 3%
  10. "Orașul 511" - 3%

VIDEO: Membrii Alternosfera comentează topul pieselor votate de fani

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 13 decembrie 2013

Alternosfera

Loc
Colectiv

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending