Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

TOP: Piese neauzite de multă vreme, dorite de fanii ALTERNOSFERA

Fanii ALTERNOSFERA au votat piesele pe care își doresc să le asculte live, în concertul aniversar din Club Colectiv, de pe 13 decembrie.

Marcel Bostan - Trupa ALTERNOSFERA la Zilele Prieteniei in Piata Constitutiei pe 29 iunie 2013

La concertul aniversar din Club Colectiv, de pe 13 decembrie, ALTERNOSFERA vrea să includă în setlist piese ce nu s-au mai auzit live de foarte multă vreme. Cu această ocazie, fanii și-au putut vota melodiile preferate pe InfoMusic, iar pe primul loc a ieșit piesa "Închisoare albă". Scandată și cerută de către public, aproape la fiecare concert Alternosfera, melodia se bucură de o interpretare inedită, realizată în sala de repetiții, pe care o puteți urmări mai jos. Locurile 2 și 3 sunt ocupate de "Flori de mai" și "Ploile nu vin", iar din clasament nu lipsesc "Orașul 511", "Astă vară" și "Drumuri de noroi". La crearea clasamentului au participat 535 de fani Alternosfera, dintre care 98% s-au declarat ascultători de rock. În plus, InfoMusic a pus la bătaie 5 invitații duble la concertul din Club Colectiv - Vezi câștigătorii.

ALTERNOSFERA - "Închisoarea albă" - Repetiții, 5 december 2012

Pe 13 decembrie 1988, Marcel Bostan și Marin Nicoară, colegi de liceu, susțineau prima repetiție a formației Alternosfera. După 15 ani, grupul a crescut, s-a maturizat și a devenit una dintre cele mai îndrăgite trupe de pe scenele rock din România și Republica Moldova.

Cu două zile înainte de concertul aniversar, Alternosfera a lansat un single nou. Este vorba chiar despre melodia ce dă titlul celui mai recent album lansat, "Epizodia". Materialul lansat de Ziua Internațională PI (03.14.2013) și discul "Virgula", apărut în octombrie 2012 fac parte din tripticul conceptual al formației Alternosfera, denumit Epizodia. "Virgula" reprezintă miezul tripticului, iar "Epizodia" este întregul din irațional.

TOP: Piese neauzite de multă vreme, dorite de fanii ALTERNOSFERA

  1. "Închisoarea albă" - 12%
  2. "Flori de mai" - 8%
  3. "Ploile nu vin" - 6%
  4. "Astă vară" - 6%
  5. "Drumuri de noroi" - 5%
  6. "Vreau să-mi dai" - 4%
  7. "Visători cu plumb în ochi" - 4%
  8. "1500" - 4%
  9. "Nu e nimeni vinovat" - 3%
  10. "Orașul 511" - 3%

VIDEO: Membrii Alternosfera comentează topul pieselor votate de fani

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces pentru concertul Scorpions - HARTĂ

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta...

Închide