Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Top 10 cele mai vizualizate clipuri VEVO în 2013 - VIDEOCLIP

Cei de la VEVO au făcut un top 10 cu videoclipurile care au strâns cele mai multe vizualizări în 2013. Din clasament nu lipsesc Miley Cyrus, Rihanna și Robin Thicke, care au dominat topurile pop cu hiturile "Wrecking Ball", "Diamonds" și "Blurred Lines"

Publicat

pe

Miley Cyrus - "Wrecking Ball"
Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

Miley Cyrus se află în fruntea clasamentului, ocupând nu doar locul 1, ci și locul 2 cu "Wrecking Ball" și "We Can't Stop". Celebrele clipuri, care au dat naștere la numeroase controverse, au strâns împreună aproape 700 de milioane de vizualizări. Pe 3 regăsim "Scream & Shout", colaborarea dintre will.i.am și Britney Spears, care a avut un mare aport în revenirea divei pop în atenția publicului. Rihanna se află pe a 4-a poziție cu "Diamonds", una dintre melodiile care s-a bucurat de cele mai cover-uri anul acesta. Katy Perry reușește să se poziționeze pe locul 5 cu al său "Roar", care în doar 4 luni a strâns peste 250 de milioane de vizualizări.

Emoționantul duet dintre Pink și Nate Ruess, solistul trupei Fun s-a bucurat de un succes incredibil. Cu peste 230 de milioane de vizualizări, videoclipul "Just Give Me A Reason" ocupă a 6-a poziție în topul VEVO. Pe locul 7 se află controversatul clip "Blurred Lines" interpretat de Robin Thicke în colaborare cu T.I. și Pharrell. Recent, cântecul a fost desemnat cel mai bine vândut single din Marea Britanie în 2013. Pe de altă parte, editorii revistei Rolling Stone l-au numit cel mai prost cântec din istoria hiturilor muzicii pop.

Rihanna se regăsește și pe locul 8 cu "Stay" feat. Mikky Ekko. Balada, ce pune în valoare vocea artistei, a cucerit ascultătorii, fiind unul dintre cele mai de succes single-uri lansate de artistă în 2013. Videoclipul, în care Rihanna este filmată goală, în cadă a strâns pe VEVO aproape 220 de milioane de vizualizări. Pe locul 9 se clasează cel mai bine vândut "LaLaLa" de anul acesta, cântat de Naughty Boy în colaborare cu Sam Smith. Mai multe tânărul producătorul britanic descoperiți la rubrica JOINewArtist. Ultima poziție este ocupată de boy band-ul One Direction, care trezește isterii în rândul adolescentelor. Videoclipul "Kiss You", lansat în luna ianuarie, a strâns aproape 190 de milioane de vizualizări.

Top 10 cele mai vizualizate clipuri VEVO în 2013

  1. Miley Cyrus - "Wrecking Ball"
  2. Miley Cyrus - "We Can't Stop"
  3. will.i.am - "Scream & Shout" ft. Britney Spears
  4. Rihanna - "Diamonds"
  5. Katy Perry - "Roar"
  6. P!nk - "Just Give Me A Reason" ft. Nate Ruess
  7. Robin Thicke - "Blurred Lines" ft. T.I., Pharrell
  8. Rihanna - "Stay" ft. Mikky Ekko
  9. Naughty Boy - "La La La" ft. Sam Smith
  10. One Direction - "Kiss You"

Trending