Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Tinie Tempah a lansat "Lover Not A Fighter" feat. Labrinth - VIDEOCLIP

Rapperul britanic Tinie Tempah a lansat videoclipul noului single "Lover Not A Fighter", cântat în colaborare cu Labrinth. Melodia promovează albumul "Demonstration".
Secvență videoclip Tinie Tempah feat. Labrinth -

Secvență videoclip Tinie Tempah feat. Labrinth - "Lover Not A Fighter"

După hiturile "Trampoline" și "Children of the Sun", Tinie Tempah lansează cel de-al treilea single extras de pe "Demonstration". Cel de-al doilea material solo al rapperului britanic a apărut pe 1 noiembrie și se bucură de recenzii pozitive. Single-ul "Lover Not A Fighter" va apărea oficial pe 2 februarie 2014. Până atunci, artistul a lansat videoclipul melodiei, filmat la sfârșitul lunii noiembrie. Piesa este cântată în colaborare cu Labrinth, care s-a ocupat și de producție.

Tinie Tempah, pe numele său real Patrick Chukwuemeka Okogwu, s-a născut în Londra, în 1988. Tempah a lansat primul mixtape în 2005. Primul album solo a venit abia după 5 ani, în octombrie 2010. Dar așteptarea a meritat întrucât "Disc-Overy" a debutat pe locul 1 în Marea Britanie și a fost precedat de două single-uri care au ajuns hituri. În februarie 2011 a câștigat la Brit Awards premiile pentru Cel Mai Bun Debut și Cel Mai Bun Single.

Pentru albumul "Demonstration", artistul a lucrat cu producători și artiști ca Labrinth și Diplo și a experimentat varii genuri muzicale. În același timp, Tinie Tempah și-a exprimat dorința de a colabora cu nume precum Drake, Adele, Sleigh Bells, Lykke Li, The Script, Dev și James Blake.

Să demonstrezi înseamnă să protestezi pentru ceva pentru care simți o pasiune incredibilă și am simțit că este momentul să spun ce am pe suflet. Un alt motiv pentru care mi-am numit albumul "Demonstration" pentru că îmi doresc să fie un exemplu pentru oricine vrea să se inspire din el. Materialul este strâns legat de locul din care provin, de de Londra, dar în același timp cred că îndeplinește criterile necesare pentru a se încadra în mainstream, a explicat Tinie Tempah.

VIDEOCLIP: Tinie Tempah - "Lover Not A Fighter" feat. Labrinth

Citește mai multe despre Tinie Tempah
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jose Carreras, aplaudat îndelung la București

Jose Carreras a concertat duminică, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oară într-o Gală de Crăciun, oferindu-le...

Închide