Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

The Killers a lansat un videoclip de Crăciun, "Christmas In L.A."

The Killers a lansat un nou videoclip intitulat "Christmas In L.A.". Este al 8-lea an consecutiv în care The Killers lansează o melodie de Crăciun, banii stranşi din vânzarea acestor cântece fiind donați organizaţiei RED, care luptă pentru prevenirea virusului HIV în Africa.

The Killers

La doar o zi de la apariția piesei "Christmas In L.A.", The Killers a lansat și videoclipul de promovare care îl are în rolul principal pe actorul Owen Wilson (The Internship, Midnight in Paris, Little Fockers). Este al 8-lea an consecutiv când The Killers a lansat o melodie dedicată Crăciunului. Ca în fiecare an, banii stranşi din vânzarea acestor cântece sunt donați organizaţiei RED, care luptă pentru prevenirea virusului HIV în Africa.

The Killers a lansat pe 11 noiembrie compilația best of "Direct Hits", material ce promovează cele mai populare piese ale formației, tracklistul incluzând și două compoziții noi. Albumul conține 15 piese în varianta standard și 18 în cea deluxe și este distribuit de casa de discuri The Island Def Jam Music Group.

Ultimul album The Killers, “Battle Born“, a fost lansat în septembrie 2012. Materialul discografic a primit review-uri pozitive din partea criticilor de profil, clasându-se pe poziția a două în topul Rolling Stone Magazine al celor mai bune albume din anul 2012. Discul a fost numit după steagul statului Nevada, pe care scrie "battle born". De asemenea, acesta este și numele studioului trupei, unde a fost înregistrat albumul. "Battle Born" a debutat pe locul 3 în top Billboard 200, înregistrând vânzări de peste 113.000 de exemplare în prima săptămână. În același timp, în Regatul Unit s-au vândut 94.ooo de copii, fiind al 3-lea cel mai bine vândut album în prima săptămâna, din 2012.

The Killers - "Christmas In L.A.":

Citește mai multe despre The Killers
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hi-Q a lansat noua piesă "Carusel" - LYRIC VIDEO

Cei de la Hi-Q au lansat un lyric video pentru noul single, intitulat "Carusel". Melodia face parte din campania online...

Închide