Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Subcarpați a lansat "Culese din cartier - ARGATU' Volumul II"

Subcarpați a lansat pe 1 decembrie "Culese din cartier - ARGATU' Volumul II", album în care folclorul e ridicat la apogeul altor stiluri și genuri muzicale precum drum and bass, glitch, dub, dubstep, grime și chiar new wave.

"Culese din cartier - Argatu' Volumul II"

Fanii pot descărca gratis de pe site-ul subcarpati.com noul album "Culese din cartier - ARGATU' Volumul II". Tânărul artist descoperit de cei de la Subcarpați a muncit din greu la cel de-al doilea material, în timp ce se pregătea și pentru examenul de bacalaureat. Argatu' nu se oprește aici și are de gând să lucreze în continuare și să lanseze cât mai multe albume.

Am început să lucrez la album încă din luna martie 2013, în timp ce învățam pentru examenul de bacalaureat și pentru admiterea la Universitatea de medicină și farmacie "Grigore T. Popa" din Iași. Mulți prieteni mă avertizau în acest timp cu mesaje de genul "Tu ești nebun? În loc să înveți, faci muzică? ", iar eu răspundeam "Da. Și?" Am ajuns la un rezultat bun la BAC, am fost admis din prima sesiune de examen de admitere la facultatea la care mi-am dorit să ajung și în final am reușit să duc la bun sfârșit acum și al doilea album "Culese din Cartier". Aceste două albume realizate până acum reprezintă un nivel pe care l-am atins eu personal în producția muzicală - Argatu'

Argatu' din Fălticeni a împlinit 19 ani chiar pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Astfel, lansarea noului album în aceeași zi a fost o imensă bucurie pentru artist. Dragostea pentru folclor a început în momentul în care străbunicul său i-a cântat la fluier pe un câmp, când era mic.

Ce reprezintă folclorul pentru mine? Aș putea răspunde într-un singur cuvânt, atât pentru mine, cât și pentru restul. PE NOI! Iar muzica este un hobby frumos la care nu voi renunța niciodată. A trebuit să "mă plimb" prin multă muzică, multe genuri, să ascult structuri, măsuri, groove-uri etc. pe care apoi să le aplic și eu, dar încă mai am de învățat. Sper sa nu mă opresc aici, sincer, nici nu vreau să mă opresc doar aici. În limita timpului disponibil, voi încerca să duc mai departe albumele mele. Nu doar vol.1 si vol.2 , ci mai multe. Big up! - Argatu'

Argatu' - Trăsioara

[youtube http://youtu.be/zWz-XZbGJ3o&w=600]

Citește mai multe despre ArgatuSubcarpati
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou R. Kelly feat. Kelly Rowland - "All the Way" - AUDIO

Duetul dintre R. Kelly și Kelly Rowland a ajuns pe internet înainte de lansarea oficială. Ascultă "All the Way" ,...

Închide