Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO

Stromae prezintă "Tous Les Memes" - VIDEOCLIP

Artistul belgian Stromae a dezvăluit videoclipul noului single "Tous Les Memes", în care interpretează rolul unei femei. Recent, acesta s-a aflat în România și a cântat la emisiunii Vocea României.
Stromae -

Stromae - "Tous Les Memes"

Stromae a intrat în pielea personajului feminin Andrea, pentru noul videoclip "Tous Les Memes". De fapt, artistul interpretează cu succes un dublu rol, fiind jumătate bărbat - jumătate femeie. Clipul are doar 1:34 de minute, urmând ca varianta completă a acestuia să apară în curând. Melodia este extrasă de pe albumul "Racine Carrée", apărut în august, anul acesta. Promovarea discului a început în luna mai, cu single-ul "Papaoutai", care a ajuns numărul 1 în Belgia, Franța, Germania, Elveția și Olanda. În plus, în doar 5 luni, videoclipul oficial al single-ului a strâns peste 80 de milioane de vizualizări. Următorul extras a fost "Formidable", care a atins, de asemenea, prima poziție în Belgia, Franța și alte țări din Europa. În luna noiembrie, Stromae a fost votat "Cel Mai Bun Artist din Belgia", în cadrul premiilor MTV European Music Awards. Stromae a devenit cunoscut în România în 2010, când melodia "Alors on danse" devenea hit și era nelipsită din cluburile și radiourile de profil din țară. Recent, fanii au avut ocazia să asculte live celebra piesă, Stromae fiind invitat special, în cadrul emisiunii Vocea României.

VIDEOCLIP: Stromae - "Tous Les Memes"

Citește mai multe despre Stromae
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers a lansat o melodie de Crăciun, "Christmas In L.A." - AUDIO

The Killers a lansat un nou single intitulat "Christmas In L.A.". Este al 8-lea an consecutiv în care The Killers...

Închide