Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Stromae prezintă "Tous Les Memes" - VIDEOCLIP

Artistul belgian Stromae a dezvăluit videoclipul noului single "Tous Les Memes", în care interpretează rolul unei femei. Recent, acesta s-a aflat în România și a cântat la emisiunii Vocea României.

Publicat

pe

Stromae - "Tous Les Memes"
Stromae - "Tous Les Memes"

Stromae a intrat în pielea personajului feminin Andrea, pentru noul videoclip "Tous Les Memes". De fapt, artistul interpretează cu succes un dublu rol, fiind jumătate bărbat - jumătate femeie. Clipul are doar 1:34 de minute, urmând ca varianta completă a acestuia să apară în curând. Melodia este extrasă de pe albumul "Racine Carrée", apărut în august, anul acesta. Promovarea discului a început în luna mai, cu single-ul "Papaoutai", care a ajuns numărul 1 în Belgia, Franța, Germania, Elveția și Olanda. În plus, în doar 5 luni, videoclipul oficial al single-ului a strâns peste 80 de milioane de vizualizări. Următorul extras a fost "Formidable", care a atins, de asemenea, prima poziție în Belgia, Franța și alte țări din Europa. În luna noiembrie, Stromae a fost votat "Cel Mai Bun Artist din Belgia", în cadrul premiilor MTV European Music Awards. Stromae a devenit cunoscut în România în 2010, când melodia "Alors on danse" devenea hit și era nelipsită din cluburile și radiourile de profil din țară. Recent, fanii au avut ocazia să asculte live celebra piesă, Stromae fiind invitat special, în cadrul emisiunii Vocea României.

VIDEOCLIP: Stromae - "Tous Les Memes"

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Stromae a lansat albumul "Multitude" - TRACKLIST

Stromae, îndrăgitul artist de origine belgiană a lansat un nou material discografic. "Multitude" este cel de-al treilea album din cariera muzicianul. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Stromae - L’enfer
Videoclip Stromae - L’enfer │ FOTO: captură YouTube

"Multitude" vine după o perioadă de pauză artistică forțată. Odată cu vacanța impusă, artistul a decis să ducă o viață mai relaxată, mai structurată, mai aproape de familie, să facă munca din nou interesantă, să-și extindă sursele de inspirație și, mai ales, să exprime toate sentimentele trăite in această perioadă prin intermediul unor piese noi.

Discul conține 12 piese, printre care "Santé" și "L'enfer", deja lansate, dar și noul single - "Fils De Joie". Materialul discografic a fost compus de Stromae și produs de label-ul său Mosaert.

Departe de orice autocompătimire, Stromae a profitat de acest timp pentru a se identifica mai mult cu ceilalți, pentru a empatiza cu ei. Bărbații instabili din "La Solassitude" și "Mon Amour", fiul prostituatei din "Fils de Joie", protagoniștii depresivi și sinucigași din „"Mauvaise Journée" și "L'Enfer", cuplul nepotrivit din „"Pas Vraiment", oamenii invizibili din "Santé", femeile suferinde din "Déclaration" - Stromae îi îmbrățișează pe toți cu bunătate și altruism, oferind fiecăruia un portret emoționant.

Luna trecută, Stromae a anunțat, de asemenea, turneul său din America de Nord, care urmează să înceapă în această toamnă pe 21 octombrie la Vancouver, făcând opriri pe coasta de est și de vest, inclusiv la legendara Madison Square Garden din New York.

Tracklist "Multitude":

 1. Invainc
 2. Santé
 3.  La solassitude
 4. Fils de joie
 5. L'enfer
 6. C'est que du bonheur
 7. Pas vraiment
 8. Riez
 9.  Mon amour
 10. Déclaration
 11. Mauvaise journée
 12. Bonne journée
Citește în continuare

Trending