Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Stella Anița strălucește live la Vocea României - VIDEO

Stella Anița a interpretat "I’m Outta Love" (Anastacia) la Vocea României. Concurenta s-a calificat în etapa următoare. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor la primul live din emisiunea de pe 7 decembrie.
Stella Anița, concurenta din echipa Smiley, vizează Vocea României

Stella Anița, concurenta din echipa Smiley, vizează Vocea României

Solista Colors in Stereo a avut o prezență sexy, inutilizând munca dansatoarelor ce-au acompaniat-o în mișcările scenice. Stella a strălucit din nou la Vocea României, cântând degajat ca la propriul concert. Experiența live-urilor a fost vizibilă, iar hitul "I’m Outta Love" (Anastacia) a avut un rol important. Nu a arătat emoții precum în etapa anterioară, la duelul câștigat în fața lui Andrei Hanghiuc. Era firesc după ce se eliberase de jumătate din ele, prietenul ei Andrei Chermeleu cântând în concurs cu puțin timp înainte. Dacă acesta a părăsit ulterior concursul, Stella a fost salvată de Smiley și va cânta în următorul live de la Vocea României.

Vezi rezultatele celui de-al doilea live Vocea României 2013: Concurenții care merg mai departe

"Ai dus piesa foarte bine până la final. Ai cântat-o în felul tău. Anastacia are alt stil de a cânta piesa asta", i-a zis Marius Moga. "Mi-ai adus aminte de Gloria Estefan prin felul în care arăți și modul în care ai cântat", a fost părerea Loredanei. "Ai dat culoare acestui cântec, l-ai cântat așa cum trebuie. Ai avut groove, ai avut putere, ai avut prezență scenică, ai avut tot pachetul", i-a transmis la final Smiley.

Stella Anița a interpretat melodia "I’m Outta Love" (Anastacia) la Vocea României

Stella Anița a interpretat melodia "I’m Outta Love" (Anastacia) la Vocea României

VIDEO: Stella Anița la Vocea României

Vocea României îi aduce Stellei Anița notorietatea necesară recunoașterii talentului. În trecut, ea a cântat backing vocals pentru Sanda Ladoși la Eurovision, a colaborat cu trupa Sistem în cazul pieselor “Never” și “Soare”. A fost difuzată la radio alături de DJ Andi cu melodiile “Freedom” și “Hapiness”, sau alături de Matteo cu “Push It”. În prezent cântă alături de prietenul ei, Andrei Chermeleu în formația de coveruri Colors in Stereo.

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Loredana GrozaSmileyStella Anița
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrei Chermeleu, Hit Figure la Vocea României - VIDEO

Andrei Chermeleu a interpretat live Father Figure (George Michael) la Vocea României. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor la primul său...

Închide