Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Cerbul de Aur (logo)INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO

Ștefan Bănică aduce în dar colindul "O, brad frumos" - AUDIO

Ștefan Bănică oferă fanilor un cadou în prag de sărbători. Artistul a lansat colindul “O, brad frumos”, pe care îl puteți asculta pe InfoMusic.
Stefan Banica in concert la Sala Palatului pe 13 decembrie 2012

Stefan Banica in concert la Sala Palatului pe 13 decembrie 2012

Cântecele de Crăciun înseamnă pentru mine emoție și legătură cu ce e mai curat în suflet. Colindul "O, brad frumos" poate fi găsit pe albumul meu, "Un Crăciun cu Ștefan Bănică". A fost înregistrat live din concertele de Crăciun și sper să vă transmită o parte din magia sărbătorilor de iarnă, care se apropie. Vă doresc să fiți sănătoși și să petreceți Crăciunul alături de cei dragi, cu bucurie și muzică în suflet!, a spus Ștefan Bănică.

Artistul a încheiat de curând turneul național "Alerg printre stele", care a cuprins 11 orașe din România, cu săli arhipline, iar la mijlocul lunii noiembrie a lansat al 15-lea album din carieră, "Love Songs - Live Acoustic", unde a adunat cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul anilor, în varianta acustică.

În plus, peste câteva zile va da startul tradiționalelor sale concerte de Crăciun de la Sala Palatului, pentru al doisprezecelea an consecutiv, pe 13, 14 și 15 decembrie. Toate spectacolele vor începe de la ora 19:30. Ștefan Bănică pregătește momente muzicale extraordinare, cu invitați surpriză, artiști cu care nu a mai colaborat până acum, astfel că vor fi o surpriză pentru public. De asemenea, în cadrul show-urilor de Crăciun fanii vor descoperi o nouă abordare, modernă, în ceea ce privește partea de scenografie și proiecție video. O desfășurare impresionantă de forțe, muzicieni și invitati speciali de excepție, decoruri impresionante, lumini, grafică, dansatori, vor completa tabloul evenimentului muzical pregătit de artist.

Ștefan Bănică - "O, brad frumos"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Dream A Little Dream" alături de Robbie Williams - VIDEOCLIP

Robbie Williams a dezvăluit videoclipul piesei "Dream A Little Dream", un cover după cunoscuta melodie compusă de Fabian Andre și...

Închide