Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ștefan Bănică aduce în dar colindul "O, brad frumos" - AUDIO

Ștefan Bănică oferă fanilor un cadou în prag de sărbători. Artistul a lansat colindul “O, brad frumos”, pe care îl puteți asculta pe InfoMusic.

Publicat

pe

Stefan Banica in concert la Sala Palatului pe 13 decembrie 2012
Stefan Banica in concert la Sala Palatului pe 13 decembrie 2012

Cântecele de Crăciun înseamnă pentru mine emoție și legătură cu ce e mai curat în suflet. Colindul "O, brad frumos" poate fi găsit pe albumul meu, "Un Crăciun cu Ștefan Bănică". A fost înregistrat live din concertele de Crăciun și sper să vă transmită o parte din magia sărbătorilor de iarnă, care se apropie. Vă doresc să fiți sănătoși și să petreceți Crăciunul alături de cei dragi, cu bucurie și muzică în suflet!, a spus Ștefan Bănică.

Artistul a încheiat de curând turneul național "Alerg printre stele", care a cuprins 11 orașe din România, cu săli arhipline, iar la mijlocul lunii noiembrie a lansat al 15-lea album din carieră, "Love Songs - Live Acoustic", unde a adunat cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul anilor, în varianta acustică.

În plus, peste câteva zile va da startul tradiționalelor sale concerte de Crăciun de la Sala Palatului, pentru al doisprezecelea an consecutiv, pe 13, 14 și 15 decembrie. Toate spectacolele vor începe de la ora 19:30. Ștefan Bănică pregătește momente muzicale extraordinare, cu invitați surpriză, artiști cu care nu a mai colaborat până acum, astfel că vor fi o surpriză pentru public. De asemenea, în cadrul show-urilor de Crăciun fanii vor descoperi o nouă abordare, modernă, în ceea ce privește partea de scenografie și proiecție video. O desfășurare impresionantă de forțe, muzicieni și invitati speciali de excepție, decoruri impresionante, lumini, grafică, dansatori, vor completa tabloul evenimentului muzical pregătit de artist.

Ștefan Bănică - "O, brad frumos"

Trending