Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Spectacolul Shadowland, în premieră în România în 2014 - PREȚURI BILETE

Shadowland, dansul umbrelor, un spectacol fascinant, vine în premieră în România. Renumita trupa Pilobolus Dance Theater va susține două reprezentații la București, pe 23 și 24 februarie 2014, la Sala Palatului.
Spectacolul Shadowland

Spectacolul Shadowland

Trupa Pilobolus Dance Theater întrece orice închipuire atunci când urcă pe scenă. În spatele unui ecran alb, dansatorii încep să se transforme sub ochii tăi în animale, obiecte animate, clădiri, personaje celebre și scene. Asemănarea cu realitatea este atât de mare încât uneori publicul uită că sunt doar niște oameni. Spectacolul trupei Pilobolus este adus în România de Events, iar prețurile biletelor la cele două reprezentații pornesc de la 125 lei. Tichetele se vor pune în vânzare pe 3 ianuarie.

Categoriile de bilete la spectacolul Shadowland

  • 125 ron (sectoarele F,G,H,I și loje)
  • 150 ron (sectoarele B,C,D,E)
  • 175 ron (sector A, cu excepția primelor 6 rânduri)
  • 200 ron - VIP (sector A, primele 6 rânduri)

Biletele se vor putea cumpăra din rețeaua Eventim. Abonați-vă la newsletterul InfoMusic pentru a fi la curent cu punerea lor în vânzare.

Pilobolus” este o trupă de dansatori cu abilități incredibile. Coregrafia lor implică mișcări de gimnastică și întoarceri ce necesită o flexibilitate nenaturală. În 2007, dansatorii au fost invitații speciali ai premiilor Oscar și au uimit audiența aducând un omagiu unor filme celebre ca „Little Miss Sunshine”, „The Devil Wears Prada”, „Snakes on a Plane”. Succesul spectacolului Shadowland este incredibil, motiv pentru care trupa a plecat într-un turneu internațional.

Imagini din spectacolul Shadowland

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Cu spectacole sold-out și premiate, Pilobus a reușit să dea un alt înțeles jocului cu umbre prin spectacolul Shadowland. Dansatorii combină atât coregrafia extraordinară, cât și teatrul și muzica. Shadowland este o reprezentație complexă a visului unei fetițe care se simte singură și marginalizată de către familie. Ea începe o călătorie de descoperire. Pe drum întâlnește fel de fel de creaturi: bucătari nebuni, un elefant sau o mână de gigant care o transformă în fata-cățel.

Un spectacol complet nou, Shadowland va deveni, fără îndoială, unul dintre cele mai importante evenimente teatrale din noua stagiune” - Absolute Madrid
Acest spectacol amestecă elemente ale operetei și teatrului, elemente de acrobație și dans, poezie și cultură pop într-o minunată operă de artă” - Berliner Morgenpost

Trailer oficial Shadowland

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cgyS5GfgkdI&w=600]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai importante reveniri muzicale ale anului 2013 - VIDEO

Anul 2013 a fost anul marilor reveniri muzicale. Artiști precum Daft Punk, David Bowie, Justin Timberlake și Black Sabbath au...

Închide