Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

South Park o parodiază pe Britney Spears - VIDEO

Single-ul "Work Bitch", lansat de Britney Spears în urmă cu trei luni, a fost parodiat în cel mai nou episod al celebrului serial South Park. Urmărește fragmentul pe InfoMusic.
South Park a făcut o parodie după

South Park a făcut o parodie după "Work Bitch" - Britney Spears

Personajele feminine din South Park se duc la sala de fitness, însă antrenorul nu le pune să facă exerciții, ci le învață să-și lucreze aspectul fizic în photoshop. Cu piesa lui Britney Spears pe fundal, "Work Bitch", scketch-ul vrea să evidențieze presiunea care este pusă pe femei ca să arate precum celebritățiile din reviste, unde imaginile sunt modificate și nu reflectă realitatea.

Recent, Britney Spears a lansat videoclipul noului single "Perfume", o baladă compusă împreună cu Sia Furler și Christopher Braide. Pentru clip, artista a colaborat cu regizorul Joseph Kahn, care a semnat și videoclipurile "Stronger", "Toxic" și "Womanizer".

Cu toții cred că am trecut la un moment dat printr-o perioadă în care ne-am simțit nesiguri și vulnerabili din cauza unei relații. Piesa încearcă să capteze un astfel de moment, a precizat Britney Spears.

Single-ul promovează noul album, "Britney Jean", descris de artistă ca cel mai personal material pe care l-a realizat până acum. Însă, materialul a înregistrat cel mai prost debut din cariera artistei, în Satele Unite, având doar 107,000 de exemplare vândute în prima săptămâna. În același timp, Britney a mărturisit că se gândește să se retragă din muzică, iar show-urile din Las Vegas ar putea fi ultimele concerte ale artistei. Aceasta vrea să se dedice familiei. și chiar să mai facă copii. În prezent, se află într-o relație cu David Lucado.

South Park - parodie după "Work Bitch" - Britney Spears

Citește mai multe despre Britney Spears
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
London Grammar, cover după "Wrecking Ball" (Miley Cyrus) - VIDEO

London Grammar, tânăra trupă ce ne-a captat atenția prin piese precum "Hey Now" și "Wasting My Young Years", a realizat...

Închide