Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

South Park o parodiază pe Britney Spears - VIDEO

Single-ul "Work Bitch", lansat de Britney Spears în urmă cu trei luni, a fost parodiat în cel mai nou episod al celebrului serial South Park. Urmărește fragmentul pe InfoMusic.

Publicat

pe

South Park a făcut o parodie după "Work Bitch" - Britney Spears
South Park a făcut o parodie după "Work Bitch" - Britney Spears

Personajele feminine din South Park se duc la sala de fitness, însă antrenorul nu le pune să facă exerciții, ci le învață să-și lucreze aspectul fizic în photoshop. Cu piesa lui Britney Spears pe fundal, "Work Bitch", scketch-ul vrea să evidențieze presiunea care este pusă pe femei ca să arate precum celebritățiile din reviste, unde imaginile sunt modificate și nu reflectă realitatea.

Recent, Britney Spears a lansat videoclipul noului single "Perfume", o baladă compusă împreună cu Sia Furler și Christopher Braide. Pentru clip, artista a colaborat cu regizorul Joseph Kahn, care a semnat și videoclipurile "Stronger", "Toxic" și "Womanizer".

Cu toții cred că am trecut la un moment dat printr-o perioadă în care ne-am simțit nesiguri și vulnerabili din cauza unei relații. Piesa încearcă să capteze un astfel de moment, a precizat Britney Spears.

Single-ul promovează noul album, "Britney Jean", descris de artistă ca cel mai personal material pe care l-a realizat până acum. Însă, materialul a înregistrat cel mai prost debut din cariera artistei, în Satele Unite, având doar 107,000 de exemplare vândute în prima săptămâna. În același timp, Britney a mărturisit că se gândește să se retragă din muzică, iar show-urile din Las Vegas ar putea fi ultimele concerte ale artistei. Aceasta vrea să se dedice familiei. și chiar să mai facă copii. În prezent, se află într-o relație cu David Lucado.

South Park - parodie după "Work Bitch" - Britney Spears

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending