Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

VIDEO SELFIE: Skye, solista Morcheeba s-a filmat cu un telefon din public, vezi înregistrarea

Solista Skye Edwards a surprins publicul de la București, oferind un video selfie dorit de orice fan Morcheeba, prezent sau nu la concert. Mulțimea a explodat pur și simplu. Vezi ce a filmat Skye cu telefonul luat din public!
Video selfie cu Skye, solista Morcheeba in timpul concertului de la Bucuresti pe 11 decembrie 2013

Video selfie cu Skye, solista Morcheeba in timpul concertului de la Bucuresti pe 11 decembrie 2013

În timpul concertului de la Arenele Romane de pe 11 decembrie 2013, Skye, solista trupei Morcheeba, a luat telefonul unei spectatoare și s-a filmat singură aproape un minut, în timp ce cânta melodia "Blindfold". Dintr-o mare de fani, Skye a ales-o chiar pe Lavinia Fusu, redactorul InfoMusic prezent la concert.

Terminând de cântat "The Sea", a patra piesă din setlist, solista a cerut insistent ruperea gardurilor ce delimitau categoriile gold și normal. Skye Edwards nu a vrut să mai cânte, cerându-le  fanii să ia cu asalt gardurile. Publicul s-a conformat și s-a apropiat de scenă. Cântăreața  a continuat concertul, iar șapte melodii mai târziu a surprins din nou. În timp ce cânta "Blindfold", s-a apropiat de spectatorii din față și i-a cerut telefonul Laviniei, care o filma din al doilea rând. Colega noastră i l-a înmânat, iar rezultatul poate fi urmărit de la minutul 1:10 în materialul următor. Spectatorii au explodat pur și simplu. Skye s-a filmat în timp ce cânta, a înregistrat imagini cu audiența, apoi a întors telefonul și spre colegii din trupă.

VIDEO: Filmarea solistei Morcheeba cu telefonul din public

Noul concert Morcheeba de la Arenele Romane a făcut parte din turneul european de promovare a celui mai recent album, "Head Up High". În deschidere, a cântat o trupă nouă numită The Speakers, evenimentul fiind organizat de Events. Urmăriți InfoMusic.ro pentru galeria de poze și recenzia concertului.

Poze de la concertul Morcheeba

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Urmăriți galeria completă realizată de Mihai Anghel, fotograful InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Morcheeba
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera a lansat un single nou - AUDIO

Cu doar două zile înainte de concertul aniversar Alternosfera, pe care trupa îl va susține în Clubul Colectiv din București,...

Închide