Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Simon Cowell o vrea pe Miley Cyrus în juriul X Factor

Simon Cowell crede că Miley Cyrus ar fi un jurat excelent în cadrul emisiunii X Factor. Ideea de a o coopta pe controversata artista pop vine pe fondul plecării din emisiune a lui Demi Lovato, ce va începe în februarie 2014 turneul "Neon Lights".
Simon Cowell / Miley Cyrus

Simon Cowell / Miley Cyrus

Simon Cowell este un om de afaceri priceput. Cunoscut pentru rolul său de "jurat de temut" în emisiuni de talente precum Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent și American Idol, acesta și-a făcut o reputație în materie de divertisment. Deși nu este foarte îndrăgit de către public, fiind mai curând antipatic, reușește mereu să aducă rating prin show-urile sale, exploatând cu multă iscusință artiștii cu potențial de profit.

Strategia pentru noul sezon  X Factor o include astfel pe Miley Cyrus, artista având priză la subiecte controversate și implicit atenție mediatică. Conform declarațiilor lui Simon Cowell, Miley ar fi un jurat foarte bun pentru că "are gura mare".

2013 a fost, pentru Miley Cyrus, o cursă nebună după atenție. Artista, ce a împlinit recent 21 de ani, a reușit să țină constant titlurile ziarelor. Momentul cel mai fierbinte a fost gala premiilor MTV VMA 2013, când a reușit să facă din "twerking" un adevărat fenomen mediatic. Miley a stârnit atunci multe critici, în special din partea Consiliului Părinților din cadrul televiziunii, gesturile sexuale explicite incluse în coregrafia sa fiind considerate intolerabile.

În ciuda acuzațiilor aduse și a criticilor primite, Miley Cyrus a declarat la puțin timp după eveniment că ceea ce a făcut se încadrează perfect în rutina unor astfel de show-uri.

"Nu acord atenție criticilor pentru că am mai văzut scenariul ăsta de atâtea ori. Voi de câte ori ați văzut prestații de genul ăsta în industria pop? Madonna a făcut-o. Britney a făcut-o. Asta vrei să faci la VMA, să scrii istorie", a declarat Miley Cyrus.

Au urmat apoi clipul piesei "Wrecking Ball", controversa cu Sinead O'Connor, apariția de la MTV Europe Music Awards, unde a fumat marijuana pe scenă, și, în general, costumația sa ce se rezumă mai mereu la chiloți și o bluză ce-i lasă abdomenul descoperit. Toate aceste "trucuri" au dat însă roade, MTV numind-o pe Miley Cyrus Artista Anului 2013

Pentru perioada următoare artista pregătește lansarea unui nou single, ce va veni însoțit de videoclip. Piesa promovată se numește "Adore You" și va fi, judecând după artwork, în contrast cu "Wrecking Ball".

Artwork ”Adore You” - Miley Cyrus

Artwork ”Adore You” - Miley Cyrus

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
IRIS a lansat prima piesa alături de Rafael, "Din Alb În Alb" - VIDEO

IRIS a lansat prima melodie, intitulată "Din Alb În Alb", alături de noul solist, Rafael. Melodia a fost cântata în...

Închide