Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Shakira revine cu un single nou în ianuarie 2014

Shakira a dezvăluit că a filmat videoclipul noului single, pe care îl va lansa în ianuarie 2014. Acesta promovează un nou album, ce vine după o pauză de 3 ani.
Shakira

Shakira

Shakira se pregătește să înceapă anul 2014 în forță. Aceasta a filmat videoclipul noului single cu regizorul Joseph Kahn, care a semnat clipurile "Beautiful" - Mariah Carey și Miguel și "Love the Way You Lie" - Eminem și Rihanna. Lansarea va avea loc chiar în luna ianuarie, urmând ca viitorul album să apară în primăvară. Momentan artista ține secret titlurile single-ului și albumului.

În cadrul interviurilor oferite în ultima perioadă, Shakira a mărturisit că materialul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinții la începutul anului, Shakira dând naștere unui băiețel pe care l-au botezat Milan.

Ultimul album lansat de Shakira a fost "Sale el Sol" din octombrie 2010. Potrivit artistei, discul a avut 3 direcții: una rock, una romantică și una latino. Au fost extrase 5 single-uri, toate de succes în topurile din întreaga lume. "Sale el Sol" i-a adus cântăreței în 2011 premiul Latin Grammy Awards la categoria Cel Mai Bun Album Pop Feminin. În total, discul s-a vâdut în peste 4 milioane de exemplare, la nivel internațional. Noul material va fi primul lansat de Shakira prin casa de discuri Sony. În plus, există zvonuri care spun că acesta va include un duet cu Rihanna.

VIDEOCLIP: Shakira - "Addicted to You"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MntbN1DdEP0&w=600]

Citește mai multe despre Shakira
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Duet Katy Perry și John Mayer - "Who You Love" - VIDEOCLIP

Katy Perry și John Mayer readuc în prezent romantismul de altă dată. În videoclipul noului single "Who You Love", cei...

Închide