Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Sânziana Niculae la Vocea României: The Voice Must Go On - VIDEO

Sânziana Niculae a interpretat The Show Must Go On la Vocea României și a trecut în semifinală, fiind preferata publicului. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.
Sânziana Niculae este semifinalistă la Vocea României 2013

Sânziana Niculae este semifinalistă la Vocea României 2013

La cei 19 ani, Sânziana Niculae își dorește cu ardoare împlinirea visului de a face muzică, simțind că Vocea României poate fi momentul ei. După o participare la X Factor în 2012, Sânziana Niculae este mai aproape ca niciodată de reușită. Prezența în rândul celor 8 semifinaliști ai sezonului Vocea României 2013 constituie deja o realizare pentru cântăreața cunoscută până mai ieri drept Shakira de România. În gala live ce a dat lista semifinaliștilor, concurenta din echipa lui Marius Moga a cântat o piesă cu greutate: "Show Must Go On" din repertoriul Queen. Ceea ce putea fi doar o declarație cu pretenții s-a dovedit a fi cea mai bună interpretare a ei de până acum, după cum a apreciat și Horia Brenciu. Publicul a votat-o din nou, Sânziana Niculae ocupând și de această dată primul loc în preferințele telespectatorilor, în cadrul echipei Moga.

Sânziana Niculae la Vocea României: The Show Must Go On

Sânziana Niculae la Vocea României: The Show Must Go On

"Foarte 'mercuriană' interpretarea ta din seara asta și asta e de bine pentru că ai reușit să transmiți acea vâltoare, acea pasiune pe care vocea lui Freddie ne-o transmitea. Și tu ca fată ai ales această partitură de băiat și ai făcut-o foarte tare", i-a spus Loredana. Adevărul e că nu poți asculta "Show Must Go On" fără să nu vizualizezi, fie și pentru o clipă, imaginea lui Freddie Mercury cu acel gest de grație făcut cu mâna. Probabil la acest moment s-a referit cântăreața, altfel interpretarea Sânzianei fiind pe cât de bună, pe atât de personală. Smiley a punctat și mai bine momentul: "Îmi place foarte mult pasiunea pe care o pui atunci când cânți, nu te mai interesează note, nu te mai interesează ce se întâmplă în jurul tău. Ești tu cu tine, cu orchestra și ne bagi pe toți în starea ta, bravo".

Sânziana Niculae este semifinalistă la Vocea României 2013

Sânziana Niculae este semifinalistă la Vocea României 2013

"Mă bucur de fiecare dată când îmi dau seama că fac alegeri bune în show-ul ăsta. Ești o voce specială în show-ul Vocea României de anul ăsta, îți zic sigur, pentru că ești o concurentă care adaugă magie de la ea pe orice piesă ar trebui să o cânte, bravo!", i-a spus Sânzianei antrenorul Marius Moga.

VIDEO: Sânziana Niculae la Vocea României: Show Must Go On

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro. Vezi lista semifinaliștilor de la Vocea României.

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius MogaSânziana NiculaeSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Finaliștii X Factor 2013: Bogdan Bratiș, Florin Ristei, Alex Mațaev și Mădălina Lefter - VIDEO

Cel de-al treilea sezon X Factor se apropie de sfârșit. Bogdan Bratiș, Florin Ristei, Alex Mațaev și Mădălina Lefter sunt...

Închide