Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Sânziana Niculae, cu gândul la finala Vocea României - VIDEO

Sânziana Niculae a cântat "Santa Clause Is Coming To Town" și "Georgia On My Mind" în semifinala Vocea României. A fost preferata publicului și a ajuns în finală. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.
Sânziana Niculae în semifinala Vocea României

Sânziana Niculae în semifinala Vocea României

Sânziana Niculae și-a dorit foarte mult să ajungă în finala concursului Vocea României. A reușit acest lucru, punând pe tavă talentul nativ și toată energia sa. După ce în etapa anterioară a convins audiența cu un cover după Queen,  în semifinala din 21 decembrie tânăra a transmis o molipsitoare stare de bine cântând "Santa Clause Is Coming To Town" (Mariah Carey). A fost atât de convingătoare, încât la finalul melodiei și-a făcut apariția primul Moș Crăciun văzut live la Pro TV anul acesta. Și se pare că în țară au fost mulți ascultători ai vocii ei, încât Sânziana și-a primit cadoul mult așteptat: locul în finală.

"Te felicit pentru jovialitatea în muzică pe care o ai atunci când ești pe scenă. Te joci cu notele, nu e atât de serioasă treaba încât să devină prea dramatică și apăsătoare, cum am văzut la alții", a apreciat corect antrenorul ei, Marius Moga.

După piesa de sezon "Santa Clause Is Coming To Town", Sânziana Niculae a schimbat registrul cu "Georgia On My Mind"

După piesa de sezon "Santa Clause Is Coming To Town", Sânziana Niculae a schimbat registrul cu "Georgia On My Mind"

Provocarea Sânzianei în semifinală s-a numit "Georgia On My Mind". Melodia scrisă în 1930 de Hoagy Carmichael și Stuart Gorrell, a devenit cunoscută pe plan internațional după ce Ray Charles, originar din statul Georgia, a inclus-o pe discul din 1960. Piesa a devenit chiar imnul acestui stat american în 1979. În cadrul concursului de talente de la ProTV, piesa a venit în antiteză cu "colindul punk", dovedind abilitatea Sânzianei de a aborda vocal o paletă largă de genuri. Smiley aprecia înaintea ediției că i se potrivește bine genul blues-rock.

"Pot să zic că am rămas fără aer, uitasem să mai respir la un moment dat. Tu ai magie atunci când cânți - suav și apoi dintr-o dată cu putere și după care revii. Chiar dacă respect toate vocile și munca fiecăruia care vine aici nu pot decât să zic că părul de pe mâini mi se ridică doar atunci când aud o interpretare atât de bine echilibrată cum am auzit la tine, nu doar când cineva țipă până se distruge pastila din microfon. Îmi place felul cum dozezi inocența cu forța. Acest contrast face din tine o artistă. O să auziți de Sânziana Niculae mult timp de acum încolo", a apreciat Marius Moga.

Antrenorul este convins că Sânziana poate vinde bilete la concerte și că are toate șansele să fie auzită cu piese proprii la radio. Marius Moga își amintește momentul când a a conștientizat acest lucru - interpretarea piesei "Give Me One Reason" a lui Tracy Chapman. Recunoașterea talentului a venit și din partea opusă a scaunelor de antrenor. "În fața unui asemenea talent, nu am decât să mă înclin și să spun: Felicitări!", a exclamat Horia Brenciu. "E cea mai bună interpretare a ta de până acum, cred, pentru că și melodia are o muzicalitate care îți vine perfect pe ADN-ul tău muzical. Mă bucur că am putut să văd asta în semifinale", a adăugat Horia după interpretarea piesei "Georgia On My Mind".

"Atitudinea ta a fost superbă (...) Vocea ta sună ca o combinație între Kelly Clarkson și Janis Joplin. Ai reușit să jonglezi foarte frumos și cu emoția și cu forța, mi-ai dat fiori", a declarat Loredana.

Sânziana Niculae a interpretat "Georgia On My Mind" în semifinala Vocea României

Sânziana Niculae a interpretat "Georgia On My Mind" în semifinala Vocea României

Sânziana este singura fată din finala concursului și totodată cel mai tânăr concurent. Dacă ceilalți antrenori atacă titlul Vocea României cu voci antrenate și experiențe live pe diverse scene, Marius Moga merge mai departe un talent tânăr în plină dezvăluire. La cei 19 ani, Sânziana a crescut în stilul generației sale - câștigând mediul online, dând frâu dorinței de consacrare în orice context ivit, dar totodată studiind serios muzica. Este studentă la Universitatea Națională de Muzică din București după ce a studiat la Colegiul Național de Muzică George Enescu. Și-a perfecționat vocea în cadrul școlii lui Crina Mardare.

VIDEO: Sânziana Niculae la Vocea României: Georgia On My Mind

Participă la sondajul InfoMusic

Cine vrei să câștige Vocea României?

  • Sânziana Niculae (38%, 317 Voturi)
  • Mihai Chițu (21%, 178 Voturi)
  • Adrian Nour (21%, 175 Voturi)
  • Marius Marin (19%, 158 Voturi)

Total Voturi: 828

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro. Finala va avea loc pe 26 decembrie 2013. Vezi lista finaliștilor de la Vocea României.

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius MogaSânziana NiculaeSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Finaliștii de la Vocea României: Adrian Nour, Sânziana, Mihai Chițu și Marius Marin

Finala concursului de talente muzicale Vocea României se va da între Adrian Nour (din echipa Smiley), Mihai Chițu (din echipa...

Închide