Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Sânziana Niculae, trimisă de public în următoarea etapă live la Vocea României - VIDEO

Sânziana Niculae a interpretat melodia "Give Me One Reason" (Tracy Chapman) la Vocea României pe 7 decembrie. A trecut în etapa următoare, fiind preferata publicului în echipa Moga. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.
Sânziana Niculae a interpretat “Run to You” (Whitney Houston) la Vocea României

Sânziana Niculae a interpretat “Run to You” (Whitney Houston) la Vocea României

Sânziana Niculae este una dintre cel mai interesante voci din concursul de pe ProTV, fiind tânără, ambițioasă și cu o voce puternică. "E muzicală, melodioasă", mai spune antrenorul ei, Marius Moga. Chiar și adversarul său cel mai înverșunat - Hora Brenciu îi recunoaște valoarea Sânzianei: "Este vocea pe care o aplaud cel mai aprins de la Marius din echipă".

Vezi rezultatele celui de-al doilea live Vocea României 2013: Concurenții care merg mai departe

Înaintea participării la Vocea României, Sânziana Norina Niculae era cunoscută drept Shakira de România. În 2008, o piesă interpretată de ea a circulat pe YouTube drept o posibilă melodie a Shakirei, dată fiind asemănarea dintre cele două voci. Faima online ce a urmat a ajutat-o să o întâlnească pe artistă cu prilejul concertului din 2011. A cântat cu chitaristul cântăreței și a fost inclusă pe următorul DVD.

Sânziana Niculae în primul live de la Vocea României

Sânziana Niculae în primul live de la Vocea României

La audițiile pe nevăzute difuzate pe 5 octombrie, Sânziana a interpretat un cover după Lana del Rey – “Blue Jeans”. A fost prima voce pe placul lui Moga în acel episod, iar concurenta i-a apreciat demersul și a considerat că el o poate ajuta cel mai mult. Sânziana Niculae mai avea la activ o participare la un concurs de talente, în 2012 făcând parte din line-up-ul X Factor.

A urmat duelul cu Georgia Dascălu, fiind preferată de Marius Moga după interpretarea piesei "Turn Off the Light" (Nelly Furtado). Ambele concurente se regăsesc în cea de-a doua rundă live, Georgia fiind atunci salvată de Horia Brenciu. Moga și-a întărit alegerea pe 7 decembrie: "Eu cred că am făcut alegerea cea mai potrivită să merg mai departe cu tine".

La primul său live de la Vocea României, Sânziana Niculae a cântat "Give Me One Reason" (Tracy Chapman), pe scenă fiind însoțită de o pereche de dansatori. Piesa lui Tracy Chapman are un istoric de invidiat, fiind nominalizată la MTV Video Music Awards în 1996 și câștigătoare de Grammy - Best Rock Song în 1997 (din 5 nominalizări). Revenind la Sânziana, toată lumea i-a apreciat dorința de a cânta, antrenorii fiind convinși că au de-a face cu o voce cu potențial. "Ești imprevizibilă și foarte bună. Îmi place cum cânți și cred că ai un viitor și pe alte scene, nu doar în România", a declarat Smiley, având poate în minte reușitele concurentei din mediul virtual. Sânziana a lăsat impresia că își susține propriul concert și nu o partitură într-un concurs din ce în ce mai echilibrat. Tânăra de 19 ani s-a clasat prima din echipa Moga în preferințele telespectatorilor, intrând în cercul favoriților alături de Adrian Nour (Smiley), Mihai Chițu (Brenciu) și Marius Marin (Loredana).

VIDEO: Sânziana Niculae la Vocea României

UPDATE: Sânziana a ajuns în semifinala Vocea Romaniei. Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Marius MogaSânziana NiculaeSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Nour, boemul preferat de public la Vocea României - VIDEO

Adrian Nour a interpretat melodia "La Boheme" (Charles Aznavour) la Vocea României pe 7 decembrie. A trecut în etapa următoare,...

Închide