Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Roger Waters, Eurovision 2013 și Festivalul Enescu, printre cele mai căutate subiecte pe Google

Google a publicat raportul Zeitgeist pe 2013, ce prezinta cele mai căutate subiecte pe motorul de cautare. Eurovision 2013, Roger Waters și Festivalul Enescu se află în topul căutările realizate de români pe Google.

Publicat

pe

Roger Waters The Wall la Bucuresti pe 28 august 2013 │ FOTO: Mihai Anghel / InfoMusic

Eurovision 2013 se află pe locul 6 în clasamentul celor mai populare căutări, iar artistul care ne-a reprezentat la competiția muzicală cu piesa "It's My Life", Cezar Ouatu, ocupă aceeași poziție în topul celor mai populare persoane. Roger Waters figurează în același clasament, pe a 8-a poziție, în timp ce concertul său în România se află pe locul 4 în clasamentul celor mai populare concerte.

Pe prima poziție la această categorie se găsește Festivalul George Enescu, ce s-a desfășurat în perioada 1 septembrie 2013- 28 septembrie 2013, la Ateneul Român și Sala Palatului din București, dar și în alte locații din țară. În total au fost peste 150 de evenimente ce au reunit artiști internaționali. Pe locul 2 se află Electric Castle care se bucură de o nominalizare la European Festival Awards 2013, la categoria "Cele mai bune festivaluri medium sized". Festivalul s-a desfășurat în perioada 21-23 iunie, la Castelul Bánffy, lângă Cluj-Napoca. Timp de 3 zile, pe cele 4 scene ale scenele festivalului au urcat 40 de artiști naționali și internaționali, line-up-ul incluzând nume precum Morcheeba, Pendulum, Stanton Warriors, Dub Pistols, James Zabiela, Télépopmusik, Șuie Paparude, CTC. Din top nu lipsesc susținute de Depeche Mode, Sting, Rammstein și Hurts ce au avut loc în Capitală. Emisiunile muzicale au fost de asemenea foarte populare în rândul românilor. Vocea României ocupă poziția numărul 2 în căutari, iar X Factor locul 10. 

Concerte populare 2013

  1. Festivalul Enescu
  2. Electric Castle
  3. concert Depeche Mode - Recenzie + Poze
  4. concert Roger Waters - Recenzie + Poze
  5. concert Sting - Recenzie + Poze
  6. concert Rammstein - Recenzie + Poze
  7. concert Iron Maiden - Recenzie + Poze
  8. concert Hurts - Recenzie + Poze
  9. Peninsula
  10. concert Andrea Bocelli - Recenzie + Poze
Comentează

Trending